TV & Media

Παντρεύτηκε η Τζένιφερ Λόρενς -Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας (video)

Οι διάσημοι καλεσμένοι στην τελετή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Jennifer Lawrence Is Married!

Η Τζένιφερ Λόρενς παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Κουκ Μαρόνι κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Η 29χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς παντρεύτηκε έπειτα από 8 μήνες αρραβώνων σε μια λαμπερή τελετή στο Ρόουντ Άιλαντ και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας τον 34χρονο αγαπημένο της Κουκ Μαρόνι .

Στον γάμο παρευρέθηκαν διάσημοι φίλοι του ζευγαριού, όπως η Αντέλ, η Κρις Τζένερ, η Άσλεϊ Όλσεν, η Κάμερον Ντίαζ, η Νικόλ Ρίτσι και άλλοι.

Το μέρος όπου παντρεύτηκε η Jennifer Lawrence

Σοκάρει η παράσυρση γυναίκας από ΙΧ στη Θεσσαλονίκη

Watch Police Detain Jane Fonda, Sam Waterston At D.C. Protest | NBC News

Jennifer Lawrence wedding in Newport, Rhode Island

Σύμφωνα με το TMZ, η 29χρονη και ο γκαλερίστας σύζυγός της είχαν απευθυνθεί στον wedding planner Μαρκ Σιντ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μενού ήταν ιδιαίτερα γκουρμέ και σχεδιασμένο ώστε να κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Ειδικότερα, περιελάμβανε περιλαμβάνει ξεχωριστά κοκτέιλ με μπέρμπον, τζιν και σαμπάνια, καναπεδάκια όπως κέικ γλυκοπατάτας, λαχανάκια Βρυξελλών με κρόκο αυγού, καπνιστή χοιρινή κοιλιά και τουρσί μήλου, και κροκέτες μπακαλιάρου.

Οι καλεσμένοι για κυρίως πιάτο είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε ψητό ψάρι με βότανα και βούτυρο εμποτισμένο με λεμόνι, και ποδαράκι μοσχαριού πέντε εβδομάδων με σος μούρων.

Για επιδόρπιο απόλαυσαν πουτίγκα με σοκολάτα, αλατισμένη καραμέλα και μήλο, λουκουμάδες με κρέμα από μπέρμπον και ζάχαρη κανέλας, αλλά και σπιτικά marshmallow smores.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ