TV & Media

TMZ: Το Σάββατο ο γάμος της Τζένιφερ Λόρενς -Το εκπληκτικό μενού

Θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
jennifer-lawrence1
Τζένιφερ Λόρενς © EPA/TOLGA AKMEN

Η Τζένιφερ Λόρενς θα παντρευτεί το Σάββατο σύμφωνα με το TMZ που δημοσιεύει και το μενού της δεξίωσης.

Η Τζένιφερ Λόρενς και ο σύντροφός της Κουκ Μαρόνι θα παντρευτούν το Σάββατο στο Ρόουντ Άιλαντ μετά από 8 μήνες αρραβώνων. Την είδηση μεταφέρει το TMZ το οποίο δείχνει να έχει πληροφόρηση από τον αριθμό των καλεσμένων, που θα είναι 150 άτομα, μέχρι το μενού στη δεξίωση.

Σύμφωνα με το TMZ, η 29χρονη και ο γκαλερίστας σύντροφός της έχουν ζητήσει τη βοήθεια του wedding planner Μαρκ Σιντ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μενού θα είναι ιδιαίτερα γκουρμέ και σχεδιασμένο ώστε να κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Ειδικότερα, θα περιλαμβάνει ξεχωριστά κοκτέιλ με μπέρμπον, τζιν και σαμπάνια, καναπεδάκια όπως κέικ γλυκοπατάτας, λαχανάκια Βρυξελλών με κρόκο αυγού, καπνιστή χοιρινή κοιλιά και τουρσί μήλου, και κροκέτες μπακαλιάρου.

Οι καλεσμένοι για κυρίως πιάτο θα επιλέξουν ανάμεσα από ψητό ψάρι με βότανα και βούτυρο εμποτισμένο με λεμόνι, και ποδαράκι μοσχαριού πέντε εβδομάδων με σος μούρων.

Για επιδόρπιο θα απολαύσουν πουτίγκα με σοκολάτα, αλατισμένη καραμέλα και μήλο, λουκουμάδες με κρέμα από μπέρμπον και ζάχαρη κανέλας, αλλά και σπιτικά marshmallow s'mores.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ