TV & Media

Χαμός με το σχόλιο του Λιάγκα με το plus-size μοντέλο του GNTM

Το σχόλιο της Χειλουδάκη και η απάντηση του παρουσιαστή

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Λιάγκας: "Εμένα που με λένε χοντρό στον δρόμο, να βγω και εγώ με τις πατσές στην…"

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το plus-size μοντέλο του GNTM και προκάλεσε σάλο στα social media. Η αντίδραση της Χειλουδάκη κι απάντηση του παρουσιαστή.

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις από τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την Κατερίνα Πεφτίτση, το plus-size μοντέλο του φετινού GNTM με πιο αξιοπρόσεκτη την απάντηση με body-shaming της Τζένης Χειλουδάκη, κάτι που προκάλεσε και την ανταπάντηση του παρουσιαστή.

Υπενθυμίζεται ότι προχτές, ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή του, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ θέλησε να σχολιάσει τη φωτογράφιση με μαγιό των κοριτσιών του ριάλιτι.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο plus size model το οποίο με την άνεση του στο φωτογραφικό φακό έκανε την Βίκυ Καγιά να ουρλιάζει από χαρά αλλά και στη νεαρή κοπέλα που δεν μπήκε στο σπίτι του Greece’s Next Top Model λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

«Παίρνουν τους ανθρώπους με τα παραπάνω κιλά και τους ξεφτιλίζουν! Βλέπετε μια επίδειξη μόδας ενός μεγάλου οίκου στο εξωτερικό, πόσες από αυτές είναι κουκλάρες και πόσες plus size; Εγώ που είμαι χοντρός να βγω με τις πατσές έξω στην παραλία και να πω τι ωραία που με αποδέχεστε! Η αισθητική είναι ενιαία, είναι άλλο η κοπέλα με το ωραίο σώμα και άλλο ότι αποδεχόμαστε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την κοπέλα που είναι χοντρή όμως και ξαπλώνει στην παραλία. Δεν είναι ωραία αυτή η εικόνα! Συγγνώμη κιόλας! Είναι άλλο πράγμα η αισθητική και άλλο ότι αποδεχόμαστε τον οποιονδήποτε» είπε ο Γιώργος Λιάγκας για το GNTM.

Αναφερόμενος ο Γιώργος Λιάγκας στη νεαρή κοπέλα που «κόπηκε» λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει είπε: «Αυτό που παρακολουθήσαμε τώρα είναι ο ορισμός του bullying. Σε αυτό το κορίτσι, αυτή η παραγωγή έκανε bullying. Σε όλους τους παίκτες των reality παίρνουν βιογραφικό, άρα είναι ξεκάθαρο ότι όταν πήραν την κοπέλα είδαν ότι έχει αναιμία. Το ήξεραν και της έκαναν ψυχολογικό bullying επειδή είναι όμορφη και έχει story σου λένε θα την βάλουμε μέσα στην αρχή… Αυτό είναι ανέντιμη συμπεριφορά στην κοπέλα διότι ήξεραν ότι λόγω της αρρώστιας δεν θα μπορούσε να μπει στο σπίτι».

Την επόμενη ημέρα, η Τζένη Χειλουδάκη, αναρτώντας μια παπαρατσίστικη φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα από την παραλία σχολίασε στο Facebook: «Αυτός είναι ο Γιώργος Λιάγκας… Θα πω δυο λόγια σε χαμηλούς τόνους… Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν που έχει δημόσιο λόγο γιατί για άλλη μια φορά ικέτευσε να τον πάρουν σε ένα καναλάκι και τον πήραν να βγάζει το ψωμάκι του μιας και προσωπικά θεωρώ ότι όχι μόνο έχει εδώ και χρόνια τα ψωμιά του αλλά επίσης προσωπική άποψη ότι ποτέ μα ποτέ δεν υπήρξε καλός δημοσιογράφος aka παρουσιαστής aka τηλεπαιχνιδοκαρνάβαλος… μέσα από την εκπομπούλα του λοιπόν, που χτυπά μονοψήφια νούμερα ως νούμερο, για άλλη μια φορά κατέκρινε μια κοπέλα με παραπάνω κιλά από το ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ όπως είπε, επειδή πήγε σε ένα παιχνίδι μόδας… για λίπη μίλησε, για πατσές μίθλησε, για το ότι αισθάνεται λέει άβολα αν δει μια, έναν χοντρό στην παραλαία για φάλαινες της Greenpeace μίλησε, για δήθεν πολιτικά ορθό λόγο μίλησε για όλα αυτά που θα έκαναν ένα νέο παιδί με όνειρα να πάει να φουντάρει από τον γκρεμό… το έχει ξανακάνει… με χοντρούς, με γκέι, με τρανς, με λεσβίες, με παραπληγικούς, με γερασμένους ανθρώπους, με freaks κατά την αποψάρα του…. Θα μιλήσω γλυκά… και θα του πω να εύχεται το παιδί του ή το παιδί του παιδιού του να μην βγει ποτέ τόφαλος, πούστρα ή τζιβιτζιλού… γιατί πολύ φοβάμαι ότι όταν έρθει τρέχοντας με κλάματα το σπλάχνο του ή το εγγόνι του όταν φάει το bullying επειδή έχει αυτή τη μαυρίλα στην καρδιά του δεν θα μπορέσει να το διαχειριστεί και θα το πετάξει ο ίδιος στον Καιάδα να ξεμπερδεύει… να πω και αυτό… θεωρώ ότι επειδή δεν τον βλέπει πια ούτε ψυχή τηλεθεατή τα κάνει όλα αυτά για να τον κουβεντιάζουμε μετά όλοι εμείς… και αυτό το κάνει ακόμα πιο φρικτό… να, μίλησα γλυκά… γιατί θα μπορούσα να αρχίσω τα χειλουδασίστικα και να αναφέρω τις ξεφτίλες της πρώην γυναίκας του στα πόδια του Αγαμέμνονα και άλλες ιστορίες δικές του από τα παλιά… φιλικά Τζένη Χειλουδάκη, μια γριά χοντρή που δεν ντρέπεται να κυκλοφορήσει στην παραλία… καραγκιόζη, ε καραγκιόζη…».

Σήμερα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και πάλι στο GNTM και στη δοκιμασία της κάθετης πασαρέλας των 30 μέτρων. «Υπάρχει άνθρωπος που βλέπει αυτό το πράγμα και δεν εξανίσταται; Στην καλύτερη των περιπτώσεων σαν αντίδραση… Τιμωρείς έναν άνθρωπο με αποχώρηση όταν φοβάται να κατέβει από 30 μέτρα ύψος; Δεν μπορώ να κάνω πλάκα… τρελαίνομαι! Φωνάζω μία βδομάδα κι αντί να τα βάλουν με αυτό τα βάζουν με εμένα… Δεν μπορώ. Παιδιά είναι ακραίες συνθήκες…», είπε έξαλλος μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας: "Εμένα που με λένε χοντρό στον δρόμο, να βγω και εγώ με τις πατσές στην…"

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ