TV & Media

Nία Βαρντάλος: «Επισκεφτείτε την Ελλάδα, αφήστε τη δίαιτα στο σπίτι»

Η ελληνικής καταγωγής διάσημη σταρ ψηφίζει «Ελλάδα» για το καλοκαίρι και διαφημίζει τη χώρα στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νία Βαρντάλος
Νία Βαρντάλος/@niavardalos/Instagram

«Φάτε, πιείτε, γελάστε, επαναλάβατε», το μήνυμα της Νία Βαρντάλος για τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα.

Τις ομορφιές της Ελλάδας απολαμβάνει η Νία Βαρντάλος. Η ελληνικής καταγωγής διάσημη ηθοποιός έρχεται να προστεθεί στους celebrities που επέλεξαν τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ήλιος, θάλασσα και καλό φαγητό. Μια ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram αρκεί για να αντιληφθεί κάποιος ότι η Βαρντάλος περνά υπέροχα. Η διάσημη ηθοποιός κάνει περιοδεία στις Κυκλάδες, έχοντας επισκεφτεί Πάρο, Νάξο και Αντίπαρο, όπου μάλιστα φιλοξενήθηκε στο σπίτι των καλών της φίλων, Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον. Η Βαρντάλος πέρασε και από την Αθήνα, κάνοντας τα ψώνια της στο Μοναστηράκι.

«Ελλάδα σ' αγαπώ» και «Επισκεφτείτε την Ελλάδα, αφήστε τη δίαιτα στο σπίτι», ορισμένα από τα μηνύματα που συνοδεύουν τις φωτογραφίες στο Instagram. Σε μία από αυτές, όπου η Βαρντάλος ποζάρει χαμογελαστή στην Πορτάρα, στον ναό του Απόλλωνα στη Νάξο, εύχεται ο δυνατός άνεμος να μην της σηκώσει το φόρεμα.

Αποδεικνύοντας εκ νέου πόσο ακομπλεξάριστη είναι, σε μια από τις φωτογραφίες αυτοσαρκάζεται για τη μεγάλη μύτη της, η οποία της επιτρέπει να μυρίζει τη θάλασσα στο Αιγαίο Πέλαγος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ