TV & Media

Κούτσερ - Κούνις απαντούν στις φήμες περί χωρισμού (video)

Το ζευγάρι επιτέλους παίρνει θέση και αποκαθιστά την αλήθεια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kutcher-kunis
Άστον Κούτσερ - Μίλα Κούνις/©Instagram/ aplusk

Με τον πιο αστείο τρόπο ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις τρολάρουν τα ταμπλόιντς που τους χρεώνουν έναν ακόμα νέο χωρισμό.

Ξεκάθαρες απαντήσεις αποφάσισαν να δώσουν οι Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις, απαντώντας στις νέες φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν. Μάλιστα οι δυο τους, που έχουν αποδείξει ότι έχουν αρκετή αίσθηση του χιούμορ, απαντούν με ένα βιντεάκι μέσα από το αυτοκίνητό τους.

«Μάλλον τελειώσαμε... Ίσως την επόμενη εβδομάδα η γυναίκα μου να έχει δίδυμα, για τρίτη φορά. Αλλά ποιος μετράει» έγραψε ο Κούτσερ σε ανάρτησή του με την Κούνις να κάθεται δίπλα του και να δείχνει στο κινητό της εξώφυλλο από ταμπλόιντ περιοδικό με τον «χωρισμό» τους. Και ο ίδιος, με το μοναδικό του στιλ, συνεχίζει: «Αισθανόμουν ότι πνίγομαι. Ήταν υπερβολικό και σύμφωνα με το δημοσίευμα μου πήρε και τα παιδιά».

Και σα να μην ήταν αυτό αρκετό, προφανώς σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Κούτσερ έχει ένα σκοτεινό μυστικό που έκανε την Κούνις να τον αφήσει για πάντα.

Φυσικά πρόκειται για τρολάρισμα, καθώς το ζευγάρι είναι μαζί, αγαπημένο, με τα δύο τους παιδιά τον Γουάιατ και τον Ντμίτρι που λατρεύουν.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ