TV & Media

Εμίλια Κλαρκ: Δεν μπορούσα να με κοιτάξω μετά το χειρουργείο

Συγκλονιστική η Καλίσι σε νέα της συνέντευξη για την περιπέτεια της υγείας της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εμίλια Κλαρκ
Εμίλια Κλαρκ / © EPA/JUSTIN LANE

Η Εμίλια Κλαρκ και Καλίσι στον κόσμο του GOT μίλησε ξανά για την τσακισμένη αυτοπεποίθησή της μετά το πρόβλημα της υγείας της.

 Η Εμίλια Κλαρκ μίλησε για άλλη μια φορά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη χαμένη της αυτοπεποίθηση μετά το πρόβλημα υγείας που βίωσε και της άλλαξε το πώς αντιμετωπίζει γενικά στη ζωή της την έννοια της ομορφιάς.

Η 32χρονη πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones επέζησε από δύο εγκεφαλικά ανευρύσματα και υποβλήθηκε σε αρκετές χειρουργικές παρεμβάσεις.

Μιλώντας στο Stylist η γεννημένη στην Οξφόρδη σταρ είπε: «Μετά τις επεμβάσεις δεν ήθελα να κοιτώ τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Δεν είμαι συναισθηματικός άνθρωπος, αλλά εκείνη την περίοδο τα συναισθήματά μου είχαν χτυπήσει κόκκινο. Όταν με κοίταζα στον καθρέφτη, έβλεπα μόνο πόνο στο βλέμμα μου. Ήταν πολύ δύσκολα. Έβαζα μέικ απ χωρίς να κοιτιέμαι στον καθρέφτη, το οποίο μάλλον έκανε τα πράγματα χειρότερα».

20940707.jpg
Εμίλια Κλαρκ / © EPA/JASON SZENES

Η Εμίλια Κλαρκ εξήγησε ότι το πρόσωπό της δεν είχε αλλάξει, αλλά είχε αλλάξει κάτι μέσα της. Πρόσθεσε ότι ως Ντενέρις Ταργκάριεν αισθνόταν πιο όμορφη από ποτέ και στεναχωριέται που δεν θα ενσαρκώσει ξανά αυτόν τον ρόλο.

emilia1.jpg


Τον περασμένο μήνα η Βρετανή ηθοποιός έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του εαυτού της από την περίοδο της ανάρρωσής της. Υπέστη το πρώτο εγκεφαλικό ανεύρυσμα το 2011 όταν ήταν μόλις 24 ετών.

Όπως αποκάλυψε, μιλώντας τότε στην εκπομπή Sunday Morning του CBS, αντιλήφθηκε το ανεύρυσμα ενώ έκανε γυμναστική εξαιτίας ενός πολύ δυνατού και επίμονου πονοκεφάλου. Είπε ότι μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο «ήξερα ότι ο εγκέφαλός μου έχει πάθει ζημιά».

emilia-2.jpg


Η διάγνωση έδειξε ότι πάσχει από SAH (υποαραχνοειδή αιμορραγία), πρακτικά μια μορφή εγκεφαλικού που προκαλείται από αιμορραγία στην περιοχή γύρω από τον εγκέφαλο. Μία πάθηση που συχνά αποβαίνει μοιραία για τους ασθενείς ή μπορεί να αφήσει ανεπανόρθωτες επιπλοκές.

emilia3.jpg

Η ανάρρωση μετά το βαρύ χειρουργείο ήταν ακόμη πιο δύσκολη: "Βγήκα από την επέμβαση με έναν σωλήνα να βγαίνει από το κεφάλι μου. Τμήμα του κρανίου μου είχαν αντικατασταθεί από τιτάνιο. Σήμερα δεν φαίνεται η ουλή, αλλά δεν το ήξερα από την αρχή ότι δεν θα φαινόταν. Και πάνω από όλα ήταν η συνεχής ανησυχία για προβλήματα στις διανοητικές λειτουργίες ή στις αισθήσεις. Τώρα λέω ότι αυτό που έχασα ήταν το καλό γούστο στους άνδρες", είπε χαριτολογώντας. Συμπλήρωσε δε ότι τότε, τίποτε δεν της φαινόταν αστείο...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ