TV & Media

Σαρλίζ Θερόν: Στα 43 τα έχει πια καλά με τον εαυτό της

Τα δοκίμασε όλα σαν να μην υπάρχει αύριο από τα 20 έως τα 30

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σαρλίζ Θερόν
Σαρλίζ Θερόν / © Instagram

Η Σαρλίζ Θερόν σε μια πολύ προσωπική συνέντευξη στο Marie Claire για τις ακρότητες της νιότης της που διαμόρφωσαν αυτό που είναι σήμερα.

Για τη φάση της ζωή της μετά τα 40 μίλησε η Σαρλίζ Θερόν δηλώνοντας ότι αισθάνεται πιο γαλήνια και ισορροπημένη από ποτέ με τον εαυτό της, γιατί στη δεκαετία των 20 δοκίμασε τα πάντα και στη δεκαετία των 30 ανακάλυψε τη θεραπεία.  

Σε συνέντευξή της στο Marie Claire η νοτιοαφρικανή σταρ αποκαλύπτει ότι ένιωθε μια εσωτερική ανάγκη να γυρίσει τον κόσμο με ένα σακίδιο και να πάρει ό,τι ναρκωτικό κυκλοφορούσε. Αναφέρθηκε μάλιστα για τη φάση της ζωής της που για τέσσερις μήνες ταξίδεψε μόνη με ένα σακίδιο στην Τουρκία. Σήμερα παραδέχεται ότι αισθάνεται έτοιμη να «νοικοκυρευτεί» και να κάνει παιδιά χωρίς να έχει τύψεις ότι ακόμα της λείπουν εμπειρίες ζωής.

«Στα 20 μου ήθελα να βγάλω από μέσα μου όλα αυτά που ένιωθα - ήθελα να ζήσω τον κόσμο, να πάρω ναρκωτικά, να ταξιδεύω για τέσσερις μήνες στην Τουρκία με ένα σακίδιο… Και επειδή τα έκανα όλα αυτά ήμουν στη συνέχεια έτοιμη για να γίνω μητέρα».

«Δεν θέλεις να είσαι 80 ετών λίγο πριν τον θάνατο και να αναλογίζεσαι τι μπορούσες να είχες γίνει και τι μπορούσες να είχες κάνει. Εάν πεθάνω αύριο, είμαι σε απόλυτη γαλήνη με το ποια είμαι σήμερα στη ζωή», πρόσθεσε η ηθοποιός.



Η Σαρλίζ Θερόν εξομολογήθηκε ότι όταν ήταν 20 ετών αισθανόταν πάντα την πίεση του χρόνου: «Στα 20 σκεφτόμουν συνέχεια: Αύριο μπορεί να πεθάνεις, οπότε κάντο τώρα».



Πάντως στη συνέχεια όταν πέρασε στη δεκαετία των 30 τόνισε ότι ανακάλυψε τη ψυχοθεραπεία με την οποία μπόρεσε να αντιμετωπίσει τους δαίμονές της. 

untitled-1.jpg

untitled-1.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ