TV & Media

Κλέβει την παράσταση η Κέιτ στα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ

Έλλειψε η Μέγκαν, έλαμψε η Κέιτ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γενέθλια βασίλισσας Ελισάβετ
Γενέθλια βασίλισσας Ελισάβετ / © Eamonn M. McCormack/Getty Images / ideal images

Είθισται η βασίλισσα Ελισάβετ να γιορτάζει τα γενέθλιά της σε δύο φάσεις, ιδιωτικά την 21η Απριλίου και επίσημα τον Ιούνιο

Η βασίλισσα Ελισάβετ κλείνει σήμερα τα 93 της χρόνια. Γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 1926 στην οδό Μπράτον του κεντρικού Λονδίνου, όταν ο Κάλβιν Κούλιτζ ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ και ο Ιωσήφ Στάλιν μόλις είχε θέσει υπό τον έλεγχό του τη Σοβιετική Ένωση. Έγινε βασίλισσα το 1952 σε ηλικία 25 ετών μετά τον θάνατο του πατέρα της Γεωργίου ΣΤ’. 

 

 

Είθισται δε  η βασίλισσα να γιορτάζει τα γενέθλιά της σε δύο φάσεις, ιδιωτικά την 21η Απριλίου  και επίσημα τον Ιούνιο με μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο κεντρικό Λονδίνο, σύμφωνα με την παμπάλαια παράδοση που καθιερώθηκε, ώστε οι εορτασμοί να μην κινδυνεύουν από τα καπρίτσια του καιρού.

 

Σήμερα γιόρτασε λοιπόν τα 93α γενέθλιά της παρακολουθώντας τη θεία λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα στον Πύργο του Ουίνσδορ.

Η Ελισάβετ συνοδευόταν από μέλη της οικογένειάς της, ανάμεσά τους οι εγγονοί της πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι και η σύζυγός του Ουίλιαμ, η Κέιτ, στην Ακολουθία της Κυριακής του Πάσχα που τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

 

Γενέθλια Βασίλισσας Ελισάβετ
Γενέθλια Βασίλισσας Ελισάβετ / © EPA/NEIL HALL

Η πιο εντυπωσιακή παρουσία βεβαίως είναι η Κέιτ Μιντλετον, που  εμφανίστηκε μαζί με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, χωρίς όμως τα τρία τους παιδιά. Η Δούκισσα  κομψή όπως πάντα, προτίμησε ένα πανωφόρι σε baby blue, γαλάζια απόχρωση με ένα φόρεμα στο ίδιο χρώμα με λίγο πιο κοντό μήκος από μέσα. Τα συνδύασε με ένα εντυπωσιακό καπέλο και nude γόβες.

qween3.jpg
Γενέθλια βασίλισσας Ελισάβετ /© EPA/NEIL HALL

Στις ίδιες αποχρώσεις κινήθηκε και το τιμώμενο πρόσωπο, η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία όμως φόρεσε ένα άκρως εντυπωσιακό καπέλο έντονη κόκκινη κορδέλα ώστε να κάνει τη διαφορά.

 

 

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν εμφανίστηκε καθότι ετοιμόγεννη, έστειλε όμως τις ευχές της μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι μέσω instagram.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ