TV & Media

Καψώχας: Στην ΕΡΤ έχει ήδη κερδίσει ο Μητσοτάκης

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου μετά την αποχώρησή του από το Ραδιομέγαρο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου στο Facebook μετά την «αναδιάρθρωση της ΕΡΤ» και την απομάκρυνσή του από τη «Δεύτερη Ματιά»

Λόγω «αναδιάρθρωσης του ενημερωτικού τομέα» η ΕΡΤ ανακοίνωσε πως  αλλάζει το δίδυμο των παρουσιαστών της Δεύτερης Ματιάς. Ο Νίκος Μερτζάνης παίρνει τη θέση της Κατερίνας Ακριβοπούλου, ενώ ο Σωτήρης Καψώχας έμεινε εκτός κρατικού καναλιού.

Με σημερινή ανάρτησή του στο facebook ο σχολιαστής επιχειρεί έμμεσα να ρίξει τις ευθύνες για την απόλυσή του από το κρατικό κανάλι στο μεταβατικό κλίμα που επικρατεί εν όψει της ...εκλογικής νίκης της ΝΔ. «Επειδή πολλοί φίλοι μου ζητούν -είτε τηλεφωνικά είτε διαδικτυακά - να τους ενημερώσω τι έγινε με την αποχώρησή μου από την ΕΡΤ, στην παρούσα φάση ένα μπορώ να πω: Το τελευταίο διάστημα, αυτό που συμβάινει στη δημόσια τηλεόραση είναι "ως να έχει κερδίσει τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι περιμένουν από μέρα σε μέρα να έρθει να αναλάβει...τα ηνία της". Προσωπικά, είμαι απέναντι σε αυτή την πολιτική και σε κάθε είδους "ντιλάρισμα'. Αυτά προς το παρόν».