- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι Mötley Crüe «δεν ανησυχούν» στην εποχή του #MeToo
Το συγκρότημα έχει γίνει συνώνυμο με ιστορίες ασελγούς και ακραίας σεξουαλικής συμπεριφοράς
«Οι Mötley Crüe δεν έχουν τίποτα να ανησυχούν» δήλωσε ο μπασίστας του αμερικανικού hard/rock συγκροτήματος Nikki Sixx (Νίκι Σιξ) μιλώντας για τη συμπεριφορά των μελών του υπό τους όρους του κινήματος #MeToo.
Το συγκρότημα από το Λος Άντζελες έχει γίνει συνώνυμο με ιστορίες ασελγούς συμπεριφοράς και μερικά περιστατικά που ξεπερνούν τα όρια.
Στην ταινία «The Dirt» η οποία βασίζεται στη βιογραφία που έγραψαν τα μέλη των Motley Crue με τον Νιλ Στράους, «The Dirt: Confessions of the World’s Most Notorious Rock Band» περιλαμβάνεται ιστορία του Sixx να εξαπατά μια γυναίκα που νόμιζε ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί του, ενώ εκείνος είχε αλλάξει θέση με τον ντράμερ Τόμι Λι και πολλές παρόμοιες, σύμφωνα με το NME.
Σε συνέντευξή του στο βρετανικό περιοδικό Kerrang! ο μπασίστας ρωτήθηκε «αν οι Motley Crue έχουν να φοβηθούν κάτι από το κίνημα #MeToo» και απάντησε: «Όχι. Έτσι έχουν να κάνουν τα πράγματα: Αν κάποιος εκμεταλλευόταν τη δύναμή του, αυτό είναι ένα ζήτημα. Αλλά ήταν μια εποχή που όλοι ζούσαν μια ζωή που είναι πολύ διαφορετική από τη σημερινή».
«Αυτά γινόταν τότε και άλλα τώρα. Όχι, δεν έχουμε τίποτα να ανησυχούμε. Αλλά θα κάναμε λάθος αν δημιουργούσαμε μια ταινία, για την οποία θα ανησυχούσαμε ότι μας παρουσίαζε με τρόπο πολιτικά ορθό» εξήγησε.
Στις ΗΠΑ οι κριτικές για την ταινία «The Dirt» είναι σε μεγάλο βαθμό αρνητικές.
Στις αρχές Μαρτίου ο Sixx ζήτησε συγγνώμη για μια ιστορία βιασμού που δημοσιεύθηκε στο βιβλίο «The Dirt». «Δεν έχω καμία ιδέα», είπε υποστηρίζοντας ότι «δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε η ιστορία στο βιβλίο κι αν την επινόησε». Είπε πως «δεν θυμάται το εν λόγω περιστατικό». «Αυτά τα λόγια ήταν ανεύθυνα από την πλευρά μου. Λυπάμαι» τόνισε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Η Καστοριά και η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του διεθνούς διαλόγου για το μέλλον των ΜΜΕ και της επικοινωνίας
Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα θα είναι ένα καθημερινό μαγκαζίνο
Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Το φινάλε είχε έντονη συναισθηματική φόρτισ
Οι αιχμές του παρουσιαστή για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά στον ΑΝΤ1
Έναν μήνα μετά το πρόωρο φινάλε της εκπομπής
«Το ONE στέκεται σταθερά στο πλευρό των δημοσιογράφων του» σημειώνει ο τηλεοπτικός σταθμός
Το στιγμιότυπο από τη συνάντησή τους και τα όμορφα λόγια για τον παρουσιαστή
Η νέα δημοσκόπηση της QED για το pod - Σταύρος Θεοδωράκης και Αντώνης Καρπετόπουλος αναλύουν τα δεδομένα
Όσα αποκαλύπτουν οι ηθοποιοί στα τελευταία γυρίσματα της σεζόν
Τέλος της πορείας του στον ΑΝΤ1;
«Υπάρχει μια σταθερή επαφή με τον κόσμο, πολλών ετών»
Ο όμιλος ευχαριστεί τον Βασίλη Χιώτη για τη συνεισφορά του και δημοσιοποιεί τη δήλωσή του μετά την αποχώρηση
Οι πιο επιτυχημένες καμπάνιες είναι εκείνες που μετατρέπονται σε προϊόντα, εμπειρίες και αφορμές για συζήτηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.