- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Σε ηλικία 52 ετών έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες ο Λουκ Πέρι, ο « Ντίλαν» της τηλεοπτικής επιτυχίας «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς». Ο ηθοποιός, που νοσηλευόταν από τις 27 Φεβρουαρίου σε νοσοκομείο στο Λος Άντζελες, πέθανε από τις επιπλοκές «σοβαρού εγκεφαλικού», αναφέρεται στο δελτίο τύπο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον μάνατζέρ του.
Η μονάκριβη κόρη του το αποχαιρέτησε με ένα σεμνό και συγκινητικό μήνυμα, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες δέχεται επικρίσεις από κάποιους χρήστε των social media για τον τρόπο με τον οποίο πενθεί.
Με μια κοντινή φωτογραφία τους προσώπου της και ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram η Σόφι Πέρι δίνει τη δική της απάντηση: «Από τότε που ο πατέρας μου πέθανε έχω λάβει πολλή μεγάλη προσοχή διαδικτυακά. Και τα περισσότερα μηνύματα από αυτά ήταν θετικά φυσικά, όμως μερικοί άνθρωποι δεν ήταν και τόσο καλοί. Και είμαι εδώ για να πω πως δεν ζήτησα αυτή την προσοχή και αν και δεν θέλω να προσβάλω κάποιον, δεν πρόκειται όμως και να καλύψω τις ανάγκες και τις πεποιθήσεις κάποιου άλλου. Είμαι 18 ετών και βρίζω σαν ναύτης και καμιά φορά ντύνομαι σα πόρνη και υποστηρίζω ορισμένους σκοπούς που μπορεί να μην εγκρίνεται.
Και το πιο σημαντικό. Θα γελάσω και θα χαμογελάσω και θα ζήσω την κανονική μου ζωή. Ναι είμαι πληγωμένη και λυπημένη και κλαίω για αυτό που συνέβη στον μπαμπά μου. Είναι το χειρότερο πράγμα που συμβαίνει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι συντετριμμένη και προσπαθώ να ανταπεξέλθω. Αλλά δεν πρόκειται να καθίσω στο δωμάτιό μου και να κλαίω κάθε μέρα και μέχρι το Διαδίκτυο να κρίνει πότε πρέπει να σταματήσω.
Και αν γνωρίζατε τον μπαμπά μου θα ξέρετε ότι δεν ήθελε να κάνω έτσι. Και έτσι δεν πρέπει να κάνετε και εσείς. Προς όλους εσάς που λέτε πως δεν ντρέπομαι για τη γλώσσα μου, το ντύσιμό μου και το χειρότερο για τον τρόπο που πενθώ κάντε μου τη χάρη και σταματήστε να με ακολουθείτε. Είναι χάσιμο χρόνου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1
Τα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια
Αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για τον Σταύρο Φλώρο και τον ακρωτηριασμό του
Ο νικητής του Survivor 2022 σχολίασε την απόφαση του 22χρονου να διεκδικήσει αποζημίωση, προκαλώντας εύλογες αντιδράσεις
ΠΡΟΣΟΧΗ: SPOILERS – και επίσης μην τη δείτε, τρώγοντας
«Η Λένα Φλυτζάνη είναι μια εξαιρετική συνάδελφος, πιστεύω ότι θα δουλέψει πολύ και θα τα καταφέρει»
Το αντικείμενο που θέτει προς δημοπρασία
Στον ΑΝΤ1 και την ψυχαγωγία την περίμεναν οι τηλεθεατές και συνέβη η ανατροπή
Έκανε στροφή στην καριέρα της
Η ημερομηνία της πρεμιέρας της 32ης χρονιάς
O τραγουδιστής ήταν κριτής στο «The Voice»
Η παρουσιάστρια αποχώρησε αιφνιδιαστικά από το κανάλι προ μηνών
Μετά την πρώτη εμφάνιση της δημοσιογράφου στο δελτίο ειδήσεων του Ant1
Θα κινηθεί νομικά κατά των αναρτήσεων που τη δείχνουν χωρίς μαλλιά
To νέο κεφάλαιο μετά την πολυσυζητημένη αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ
Ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει τι συνέβη με την πρόταση συνεργασίας σε νέα τηλεοπτική σειρά
Την ηθοποιό τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Άγιος Έρωτας»
«Έλεγα στον φίλο μου τον Μάνο, “Αδερφέ, σε παρακαλώ, βρες ένα τηλέφωνο, θέλω να πω τα τελευταία μου λόγια στη μαμά μου“»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.