- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε ηλικία 52 ετών έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες ο Λουκ Πέρι, ο « Ντίλαν» της τηλεοπτικής επιτυχίας «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς». Ο ηθοποιός, που νοσηλευόταν από τις 27 Φεβρουαρίου σε νοσοκομείο στο Λος Άντζελες, πέθανε από τις επιπλοκές «σοβαρού εγκεφαλικού», αναφέρεται στο δελτίο τύπο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον μάνατζέρ του.
Η μονάκριβη κόρη του το αποχαιρέτησε με ένα σεμνό και συγκινητικό μήνυμα, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες δέχεται επικρίσεις από κάποιους χρήστε των social media για τον τρόπο με τον οποίο πενθεί.
Με μια κοντινή φωτογραφία τους προσώπου της και ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram η Σόφι Πέρι δίνει τη δική της απάντηση: «Από τότε που ο πατέρας μου πέθανε έχω λάβει πολλή μεγάλη προσοχή διαδικτυακά. Και τα περισσότερα μηνύματα από αυτά ήταν θετικά φυσικά, όμως μερικοί άνθρωποι δεν ήταν και τόσο καλοί. Και είμαι εδώ για να πω πως δεν ζήτησα αυτή την προσοχή και αν και δεν θέλω να προσβάλω κάποιον, δεν πρόκειται όμως και να καλύψω τις ανάγκες και τις πεποιθήσεις κάποιου άλλου. Είμαι 18 ετών και βρίζω σαν ναύτης και καμιά φορά ντύνομαι σα πόρνη και υποστηρίζω ορισμένους σκοπούς που μπορεί να μην εγκρίνεται.
Και το πιο σημαντικό. Θα γελάσω και θα χαμογελάσω και θα ζήσω την κανονική μου ζωή. Ναι είμαι πληγωμένη και λυπημένη και κλαίω για αυτό που συνέβη στον μπαμπά μου. Είναι το χειρότερο πράγμα που συμβαίνει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι συντετριμμένη και προσπαθώ να ανταπεξέλθω. Αλλά δεν πρόκειται να καθίσω στο δωμάτιό μου και να κλαίω κάθε μέρα και μέχρι το Διαδίκτυο να κρίνει πότε πρέπει να σταματήσω.
Και αν γνωρίζατε τον μπαμπά μου θα ξέρετε ότι δεν ήθελε να κάνω έτσι. Και έτσι δεν πρέπει να κάνετε και εσείς. Προς όλους εσάς που λέτε πως δεν ντρέπομαι για τη γλώσσα μου, το ντύσιμό μου και το χειρότερο για τον τρόπο που πενθώ κάντε μου τη χάρη και σταματήστε να με ακολουθείτε. Είναι χάσιμο χρόνου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.