TV & Media

Ραγίζει καρδιές ο θάνατος του Λουκ Πέρι (εικόνες)

Ο Στιβ του Μπέβερλι και πολλοί άλλοι γνωστοί σταρ αποχαιρετούν τον «Τζέιμς Ντιν» των 90s

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σε ηλικία 52 ετών πέθανε ο αμερικανός ηθοποιός Λουκ Πέρι, τον οποίο θα θυμόμαστε για πάντα ως ο «Ντίλαν» από τα «Χτυποκάρδια του Μπέβερλι Χιλς».

Ο Πέρι έφυγε περιστοιχισμένος από τα αγαπημένα, συγγενικά του πρόσωπα. Την ίδια ώρα στα social media συμπρωταγωνιστές του, συνάδελφοί του και φίλοι αποτίνουν φόρο τιμής στον ηθοποιό.

Ο Ίαν Ζίρινγκ, ο οποίος είχε συνεργαστεί για πάρα πολλά χρόνια με τον Πέρι στη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» υποδυόμενος τον Στιβ ήταν από τους πρώτους που αποχαιρέτισε τον φίλο του στο Twitter. «Αγαπημένε Λουκ, για πάντα θα αναπολώ τις υπέροχες αναμνήσεις που μοιραστήκαμε τα τελευταία 30 χρόνια. Εύχομαι να έχεις μαζί σου στο ταξίδι σου όλες αυτές τις πανέμορφες ψυχές που έφυγαν πριν από εσένα».



Η Μόλι Ρινγκγουόλντ, η οποία έγινε διάσημη με την ταινία «Η κουκλίτσα με τα ροζ και συμπρωταγωνιστούσε με τον Πέρι τα τελευταία χρόνια στη σειρά «Riverdale» έγραψε στο Twitter: «Η καρδιά μου έχει ραγίσει. Θα μου λείψεις αφάνταστα Λουκ Πέρι. Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένειά σου». 

Η Κριστίν Ελίζ ΜακΚάρθι, η οποία ενσάρκωνε την αγαπημένη Έμιλι του Ντίλαν στο Μπέβερλι, αφιέρωσε στον εκλιπόντα φίλο της μια γλυκιά φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς. 

Οι σεναριογράφοι του Riverdale θα θυμούνται τον Λουκ Πέρι ως μια ψυχή γεμάτη χαρά και ζωντάνια.

Η βραβευμένη ηθοποιός Πατρίσια Αρκέτ κάνει λόγο για μια δυσαναπλήρωτη απώλεια ενός όμορφου ανθρώπου. 



Συντετριμμένος και ο Τσάρλι Σιν γράφει ότι ήταν μεγάλη του τιμή να έχει για φίλο του έναν άνθρωπο σαν τον Λουκ Πέρι.