- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ για τον Τραμπ και το τείχος στην απονομή των Όσκαρ
Επέκρινε έμμεσα τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ παρουσιάζοντας Όσκαρ
Ο γεννημένος στην Ισπανία ηθοποιός, Χαβιέρ Μπαρδέμ, επέκρινε έμμεσα τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, παρουσιάζοντας Όσκαρ στην 91η τελετή απονομής των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.
«Δεν υπάρχουν σύνορα ή τείχη που να μπορούν να περιορίσουν την εφευρετικότητα και το ταλέντο», είπε στο κοινό μιλώντας στη μητρική του γλώσσα.
«Σε οποιαδήποτε περιοχή οποιασδήποτε χώρας οποιασδήποτε ηπείρου, υπάρχουν πάντα σπουδαίες ιστορίες που μας συγκινούν» πρόσθεσε ο Μπαρδέμ. «Και απόψε γιορτάζουμε την αριστεία και τη σημασία των πολιτισμών και των γλωσσών διαφόρων χωρών».
Ο Μπαρδέμ παρουσίασε το βραβείο για την καλύτερη ξένη ταινία μαζί με την ηθοποιό, Άντζελα Μπάσετ, όταν έκανε τις παρατηρήσεις του.
Ήταν η δεύτερη φορά που φάνηκε να διατυπώνεται υπονοούμενο εναντίον του πρόεδρου, Ντόναλντ Τραμπ μετά τον εναρκτήριο μονόλογο, ο οποίος περιελάμβανε μία άλλη αναφορά στο τείχος στα σύνορα ΗΠΑ - Μεξικού από την κωμικό Μάγια Ρούντολφ.
«Ακριβώς μια γρήγορη ενημέρωση για όλους σε περίπτωση που είστε μπερδεμένοι» δήλωσε η Ρούντολφ. «Δεν υπάρχει κανένας οικοδεσπότης απόψε ... Δεν θα υπάρξει δημοφιλής κατηγορία ταινιών - και το Μεξικό δεν πληρώνει για το τείχος» τόνισε.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει επανειλημμένα υποστηρίξει ότι θα χτίσει ένα τείχος στα σύνορα για να σταματήσει την παράνομη μετανάστευση και υποστήριζε ότι οι Μεξικανοί και όχι οι Αμερικανοί φορολογούμενοι, θα το πληρώσουν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει ο Κυριάκος Τσολάκης
«Κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα» - Η ανακοίνωση του Ομίλου
Όσα έγραψε ο μετεωρολόγος για το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι
Επιστροφή στα παλιά τηλεοπτικά λημέρια
Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο γνωστός τραγουδιστής
Μια μικρή ιστορική αναδρομή στην καλτ πλευρά της ελληνικής τηλεόρασης που έγινε συλλογική απόλαυση
Πώς φτιάχτηκε μια συνταγή αυθεντικής ελληνικής τηλεοπτικής καλτίλας
Στις νύχτες των αισθήσεων και των παραισθήσεων, υπήρξε μία εκπομπή που δίδαξε αγνό, ελληνικό καλτ χωρίς περιορισμούς και αναχώματα
Ο Τζέρι Σπρίνγκερ έκανε την trash TV παγκόσμιο φαινόμενο και το όνομά του συνώνυμο των οικογενειακών καβγάδων
Όλοι τον θυμούνται ως «Μίστερ Μπούτια», όμως ήταν ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος που βρήκε καταφύγιο στα τηλεοπτικά στούντιο της ελληνικής καλτίλας
Από το «Το Φτυάρι» και το TV Magic στο TikTok
Η παρουσιάστρια εδώ και χρόνια γνωρίζει νέες δόξες μέσα από το YouTube και το Tik Tok και υπάρχει λόγος γι’ αυτό
Υπήρχαν εποχές που μέσα στο λουμπεναριό και την αλητεία η ελληνική τηλεόραση έγραφε ιστορία
Νέα τηλεοπτική στέγη μετά την αποχώρησή της από το OPEN
Τα μυστικά των νέων επεισοδίων - Κάποιοι κάνουν νέα αρχή, κάποιοι αλλάζουν συνήθειες
Έχει ταυτοποιηθεί ένα ακόμη άτομο
Η ανακοίνωση του καναλιού
Η γλυκιά διακοπή σκόρπισε χαμόγελα στον τηλεοπτικό αέρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.