- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Λίαμ Νίσον: «Ήθελα να σκοτώσω έναν μαύρο μπ@στ@ρδο» (video)
«Τον έψαχνα με ρόπαλο για μια εβδομάδα»
Διάθεση για αποκαλύψεις από το παρελθόν του είχε ο Λίαμ Νίσον σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Independent, στο πλαίσιο προώθησης της νέας του ταινίας «Cold Pursuit».
Ο 66χρονος ηθοποιός περιέγραψε ένα περιστατικό που συνέβη στη ζωή του πριν από μερικά χρόνια και το οποίο τον στιγμάτισε. Όπως αποκάλυψε, για σχεδόν μια εβδομάδα κυκλοφορούσε στον δρόμο με ένα ρόπαλο στα χέρια και έψαχνε έναν «μαύρο μπάσταρδο» που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μια αγαπημένη του φίλη. Σύμφωνα με τα όσα είπε, ήθελε να τον βρει και να τον σκοτώσει, παίρνοντας εκδίκηση.
«Ήταν κάτι το αυθόρμητο. Ο Θεός σε συγχωρεί, όταν πρόκειται για μέλος της οικογένειάς σου που έχει πληγεί υπό εγκληματικές συνθήκες» τόνισε ο ηθοποιός.
«Τον έψαχνα για να τον σκοτώσω»
«Χειρίστηκε την κατάσταση με τον πιο εξαιρετικό τρόπο (η φίλη μου). Όμως, η δική μου αυθόρμητη αντίδραση ήταν όταν ρώτησα αν ήξερε ποιος το έκανε. Μου απάντησε: Όχι. Τι χρώματος ήταν; Και μου είπε ήταν ένας μαύρος» συνέχισε ο Λίαμ Νίσον και πρόσθεσε: «Σηκώθηκα και βγήκα στους δρόμους με ένα ρόπαλο, ελπίζοντας ότι θα πλησιάσει κάποιος -ντρέπομαι που το λέω- και το έκανα αυτό για σχεδόν μια εβδομάδα».
Σύμφωνα με τον ίδιο, χρειάστηκαν αρκετές ημέρες για να μπορέσει να ηρεμήσει και να απομακρύνει τις σκέψεις για εκδίκηση.
«Μου πήρε μία με μιάμιση εβδομάδα για να το ξεπεράσω. Μου έλεγαν "πού πηγαίνεις;" και τους έλεγα "πάω μια βόλτα"» θυμήθηκε.
Αρχέγονο ένστικτο
Περιγράφοντας τα συναισθήματά του εκείνη την περίοδο, κάνει λόγο για ένα «αρχέγονο ένστικτο», υπογραμμίζοντας «αλίμονο αν κάποιος έχει κάποιον δικό του που σκοτωθεί ως αποτέλεσμα εγκληματικής δράσης».
«Είναι φριχτό, αλλά έμαθα ένα μάθημα από αυτό. "Τι σκ@#@ κάνεις", αναρωτήθηκα"» είπε και συμπλήρωσε πως μεγαλώνοντας στη Βόρεια Ιρλανδία σε μια περίοδο έντονων ταραχών μεταξύ καθολικών και προτεσταντών, ο θάνατος δεν του είναι κάτι άγνωστο. «Η εκδίκηση προκαλεί περισσότερη εκδίκηση. Και οι φόνοι περισσότερους φόνους» εξήγησε.
Στη νέα του ταινία «Cold Pursuit», ο 66χρονος ηθοποιός υποδύεται έναν πατέρα που θέλει να εκδικηθεί τους φονιάδες του πολυαγαπημένου του γιου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.