- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στα μπουζούκια Ρία Αντωνίου και Χρήστος Ψωμόπουλος μετά την καταγγελία για βιασμό (εικόνες)
Ρέμος: Εσείς οι δυο πάτε να με τρελάνετε!
Μετά τη θύελλα που ξέσπασε ύστερα από τις καταγγελίες της Ρίας Αντωνίου για βιασμό της από τον Χρήστο Ψωμόπουλο, διασκέδασαν, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το Σάββατο «πρώτο τραπέζι πίστα» στο Αθηνών Αρένα με τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου και της Δέσποινας Βανδή.
Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος καλωσόρισε τον επιχειρηματία προσφωνώντας τον «Ψωμό». Μόλις όμως εστίασε καλύτερα το βλέμμα του στην πολυμελή παρέα του Ψωμόπουλου, αναγνώρισε τη Ρία Αντωνίου και με γουρλωμένα μάτια είπε από μικροφώνου: «Εσείς οι δυο πάτε να με τρελάνετε»! Όλα εξελίχθηκαν γύρω στις δύο τα ξημερώματα, όταν τα δυο πρόσωπα των ημερών κατέφθασαν στο νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς.
Αμέσως, κατευθύνθηκαν σε πλαϊνό, αλλά μπροστινό καναπέ του μαγαζιού, και αφού ο Ψωμόπουλος έδωσε το παλτό του σε έναν από τους σερβιτόρους άναψε το πούρο του και κάθισε έχοντας δίπλα του τη Ρία Αντωνίου. Μάλιστα για αρκετή ώρα, οι δυο τους αντάλλασσαν χάδια και φιλιά στα πεταχτά.
Όμως, στην πορεία της βραδιάς υπήρξαν σκηνές έντασης και ο καβγάς δεν άργησε να στηθεί. Άτομα από την παρέα τους προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν και να κατευνάσουν τα πνεύματα, ενώ πίσω τους στέκονταν δικοί τους άνθρωποι, προκειμένου να τους προφυλάσσουν από ανεπιθύμητα «κλικ».
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όταν εκείνη σηκώθηκε, προφανώς για να πάει στην τουαλέτα, ο Χρήστος Ψωμόπουλος την ακολούθησε.
Η κοινή βραδινή έξοδός τους έγινε μόλις 11 ημέρες μετά την καταγγελία της καλλονής για ξυλοδαρμό και βιασμό από τον επιχειρηματία. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής 13 Ιανουαρίου το μοντέλο, που κάνει καριέρα στην ιταλική τηλεόραση, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων και κατήγγειλε τον Χρήστο Ψωμόπουλο, με τον οποίο διατηρούσε πολύμηνη σχέση, για βιασμό.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου ο σύντροφός της εξαγριώθηκε από την απόφασή της να χωρίσουν και της επιτέθηκε με σκοπό να κάνει σεξ μαζί της με το ζόρι! Ομως, εκείνη αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα ο Ψωμόπουλος να ηρεμήσει και να κοιμηθούν για να συζητήσουν την πορεία του δεσμού τους την επομένη, με «καθαρό μυαλό».
Ωστόσο, το μεσημέρι της Κυριακής η ίδια παρέμενε αμετακίνητη στην απόφασή της περί χωρισμού και εκείνος, όπως ισχυρίστηκε η Αντωνίου, εξαγριώθηκε και της επιτέθηκε ξανά. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, δεν κατάφερε να του αντισταθεί και την υποχρέωσε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Μετά την καταγγελία η ξανθιά καλλονή υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, κατά την οποία διαπιστώθηκαν σημάδια ξυλοδαρμού, ενώ οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον επιχειρηματία, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.
Μάλιστα, η Αντωνίου δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, εμμένοντας στα περί βιασμού της. Από την πλευρά του, ο Ψωμόπουλος με επιστολή του προς τα ΜΜΕ αρνήθηκε τα πάντα και τη διέψευσε, λέγοντας ότι ουδέποτε υπήρξε βιασμός, αλλά ότι έκαναν σεξ. Μάλιστα, τόνιζε ότι θα τη συγχωρήσει σε περίπτωση που αντιληφθεί το λάθος της και ανακαλέσει ως παρεξήγηση την πράξη της!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
«Δύσκολη μέρα ομολογώ σήμερα, πολύ δύσκολη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής
Πρώτη θέση από το 2011, μεταξύ των 8 τελικών που έχει διοργανώσει η ΕΡΤ
Ο Akylas με το «Ferto» είναι ο μεγάλος νικητής του «Sing for Greece 2026»
Πόσοι παρακολούθησαν την έναρξη του 7ου κύκλου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.