- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
H Άννα Γουίντουρ θαυμάζει την Μέγκαν Μαρκλ: «Eίναι καταπληκτική» (video)
Η αρχισυντάκτρια της Vogue μιλάει για τη δούκισσα του Σάσεξ
Η Μέγκαν Μαρκλ έχει μία θαυμάστρια: Την Άννα Γουίντουρ. Η αρχισυντάκτρια της Vogue ρωτήθηκε για τη γνώμη της για τη Δούκισσα του Σάσσεξ στη νέα διαδικτυακή σειρά της έκδοσης, «Go Ask Anna» και δεν ήταν φειδωλή, όταν επαινούσε την ηθοποιό που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου.
«Διάβασα κάπου ότι υπήρχαν μέλη του βασιλικού προσωπικού που αναστατώθηκαν που ξυπνά τόσο νωρίς, στις 5 πμ» αναφέρει η Γουίντουρ σε βίντεο. «Είναι ένα κανονικό κορίτσι από την Καλιφόρνια που ξυπνά νωρίς και κάνει γιόγκα και διαλογίζεται. Είπαν ότι στέλνει επίσης πολλά γραπτά μηνύματα. Θέλω να πω, τι περίμεναν; Ότι θα έστελνε μηνύματα με περιστέρι; Νομίζω ότι είναι καταπληκτική», τονίζει η αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue και καλλιτεχνική διευθύντρια του ομίλου Conde Nast, Άννα Γουίντουρ.
Μιλά επίσης για τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ τον περασμένο Μάιο με τον πρίγκιπα Χάρι, αποκαλύπτοντας ότι παρά το γεγονός ότι πολλοί σκέφτηκαν ότι το νυφικό Givenchy της πρώην πρωταγωνίστριας της σειράς «Suits» δεν είχε καλή εφαρμογή, εκείνη το θεωρεί πολύ εντυπωσιακό.
«Τον βασιλικό γάμο παρακολουθούσε ολόκληρος ο κόσμος και νομίζω ότι η επιλογή της ήταν εξαιρετική. Ήταν σοφιστικέ, ήταν κομψό, σοβαρό. Ήταν Αγγλίδας σχεδιάστριας [Clare Waight Keller], η οποία εργάζεται σε έναν γαλλικό οίκο, κάτι που ήταν κατά κάποιο τρόπο μήνυμα προς τον κόσμο: "Ναι, είμαι από κάπου αλλού, αλλά ανήκω εδώ"», εξηγεί η Γουίντουρ. «Νομίζω ότι φαινόταν φανταστική. Το γεγονός ότι επέλεξε να περπατήσει στο διάδρομο του ναού μόνη της με έκανε να σκεφτώ ότι είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα», προσθέτει.
Όσον αφορά τα πρόσφατα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα εφημερίδων για την υποτιθέμενη ρήξη της Μαρκλ με την Κέιτ Μίντλετον, σύζυγο του αδερφού του πρίγκιπα Χάρι, πρίγκιπα Ουίλιαμ, η Γουίντουρ είπε ότι ανεξάρτητα από τις φήμες, οι δύο γυναίκες αντιπροσωπεύουν το μέλλον της βασιλικής οικογένειας.
«Νομίζω ότι οι δύο Δούκισσες, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και η Δούκισσα του Σάσσεξ, θα κρατήσουν τη βασιλική οικογένεια στην επιφάνεια, ειλικρινά», ανέφερε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλο το περιεχόμενο του athensvoice.gr, το VOICE RADIO και τα podcasts της ATHENS VOICE σε μία εφαρμογή
Πόσοι τηλεθεατές έμειναν για το show στο ημίχρονο
Οι κοινές ξέγνοιαστες στιγμές και τα χαμόγελα των δύο παικτών μετά το σοκαριστικό ατύχημα
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Τελικά, είδαμε Netflix ή ΑΙ;
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ με τα ονόματα των κριτών
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.