TV & Media

Τζεφ Μπέζος: Η περιουσία, η ερωμένη, οι dick pics και το διαζύγιο των δις

Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις για έναν από τους πιο ισχυρούς άντρες στον κόσμο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bezos
Ο Τζεφ Μπέζος με τη σύζυγό του Μακένζι / © EPA/JUSTIN LANE

Στο μικροσκόπιο του National Enquirer φαίνεται πως έχει μπει το διαζύγιο του Τζεφ Μπέζος, καθώς η ταμπλόιντ προχώρησε σε σκανδαλώδεις αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση που φέρεται ότι έχει ο δισεκατομμυριούχος με την παρουσιάστρια Λόρεν Σάντσεζ. Σύμφωνα με αυτές, ο ιδρυτής της Amazon έστειλε στην παρουσιάστρια και πέτρα του σκανδάλου φωτογραφίες με το πέος του.

Ο Τζεφ Μπέζος σε ανάρτησή του προχθές στο Twitter ενημέρωσε για το διαζύγιό του από τη σύζυγό του Μακένζι κοινοποιώντας μία κοινή δήλωσή τους. «Είχαμε μια τόσο υπέροχη κοινή ζωή ως παντρεμένο ζευγάρι και αντικρίζουμε επίσης ένα υπέροχο μέλλον μπροστά μας, ως γονείς, φίλοι, συνέταιροι στα επιχειρηματικά εγχειρήματά μας και τα σχέδιά μας κι ως άνθρωποι που κυνηγάμε επιχειρηματικά εγχειρήματα και περιπέτειες. Μπορεί οι τίτλοι μας να είναι διαφορετικοί, παραμένουμε οικογένεια και παραμένουμε αγαπημένοι φίλοι».

Ως εκεί, όλα είναι απλά. Ωστόσο, οι αποκαλύψεις για τη σχέση του δισεκατομμυριούχου με την παρουσιάστρια περιπλέκουν την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, ο Μπέζος και η σύζυγός του Μακένζι, και η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της Πάτρικ Γουάιτσελ, που είναι γνωστός ατζέντης, ήταν φίλοι εδώ και περίπου 10 χρόνια πριν ξεκινήσουν οι φήμες της παράνομης σχέσης.

Η Σάντσεζ και ο Γουάιτσελ φέρονται να είχαν χωρίσει πριν ξεκινήσει η σχέση της με τον Μπέζος, δεν είναι γνωστό ωστόσο αν ίσχυε το ίδιο και για τον δισεκατομμυριούχο και τη σύζυγό του.

sanchez
© EPA/NINA PROMMER

Οι αποκαλύψεις πάντως για τη σχέση του με την παρουσιάστρια είναι πιπεράτες, καθώς η ταμπλόιντ υποστηρίζει ότι ο Μπέζος έστελνε στην ερωμένη του παθιασμένα μηνύματα στα οποία της έγραφε: «Σ’ αγαπώ, ζωντανό κορίτσι. Θα σου το δείξω με το σώμα μου, τα χείλη μου και τα μάτια μου πολύ σύντομα». Το μήνυμα αυτό σύμφωνα με τη ταμπλόιντ εστάλη τον Απρίλιο του 2018. Ένα μήνα αργότερα ο Μπέζος έγραφε σε άλλο μήνυμα: «Θέλω να σε μυρίσω, να σε βάλω μέσα μου. Θέλω να σε κρατήσω σφιχτά... Θέλω να φιλήσω τα χείλη σου. Σε αγαπώ. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου».

Οι αποκαλύψεις συνεχίστηκαν καθώς πλέον η ταμπλόιντ ισχυρίζεται ότι ο Μπέζος έστειλε στη Σάντσεζ ημίγυμνες φωτογραφίες και φωτογραφίες με το πέος του υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η μία εστάλη την 1 Ιουνίου του 2018. Σε αυτή ο δισεκατομμυριούχος φέρεται να έγραψε προς την ερωμένη του: «Ξέρεις τι θέλω; Θέλω να μεθύσω μαζί σου. Όχι να πέσω κάτω. Μόνο λίγο να μεθύσω. Θέλω να μιλήσουμε και να κάνουμε σχέδια. Να σε ακούσω και να γελάσω. Βασικά, θέλω να είμαι μαζί σου!!! Μετά θέλω να κοιμηθώ μαζί σου και να ξυπνήσω αύριο και να διαβάσω την εφημερίδα μαζί σου και να πιούμε καφέ».

Απαντώντας στον Enquirer, ο δικηγόρος του Μπέζος δήλωσε ότι ο δισεκατομμυριούχος δεν σκοπεύει να αποθαρρύνει καμία αναφορά για το πρόσωπό του.

Πηγές από το περιβάλλον του συζύγου της παρουσιάστριας ανέφεραν πάντως ότι ο ίδιος δεν είχε ιδέα για τη σχέση του Μπέζος με τη Σάντσεζ.

Αυτό που παραμένει να διαπιστωθεί είναι πώς θα επηρεάσουν οι παραπάνω αποκαλύψεις το διαζύγιο του CEO της Amazon. Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο πόσο θα κοστίσει, καθώς η περιουσία του Μπέζος εκτιμάται στα 137 δισ. δολάρια και ο ίδιος δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο με τη σύζυγό του Μακένζι. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ