TV & Media

Τέλος ο έρωτας για τον Mr.Big και την Κάρι Μπράντσο

O ηθοποιός Κρις Νοθ είναι κατηγορηματικός «Δεν υπάρχει Sex and the City 3»

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Κρις Νοθ, γνωστός από τον ρόλο του ως Mr. Big στο Sex and the City, καταρρίπτει όλα τα σενάρια για μία νέα ταινία.

Μετά την Κιμ Κατράλ και ο Mr. Big έρχεται να αναιρέσει τις φήμες για τη νέα ταινία. Ο 64χρονος ηθοποιός μάλιστα είναι ανένδοτος σε αυτό το ενδεχόμενο, ενώ φέρεται ακόμα πιο εκνευρισμένος με τις φήμες που θέλουν τον χαρακτήρα του να πεθαίνει.

«Δεν υπάρχει ταινία, δεν υπάρχει τίποτα να συμβαίνει με αυτό, είναι νεκρό, έχει τελειώσει, έχει φύγει», δήλωσε κατά τη διάρκεια των βρετανικών ανεξάρτητων κινηματογραφικών βραβείων στο Λονδίνο την Κυριακή.

Ο 64χρονος αποκάλυψε επίσης ότι δεν είναι πλέον σε επαφή με κανέναν από τους πρώην συναδέλφους του, προσθέτοντας: «Ζούμε όλοι τις ζωές μας και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, τουλάχιστον μερικοί από εμάς. Συμβαίνει με πολλές ταινίες και άλλα πράγματα στη ζωή. Περνάς πολύ χρόνο με κάποιους για ένα συγκεκριμένο διάστημα και μετά δεν ξαναβλέπει ποτέ ο ένας τον άλλον».

«Δεν πρόκειται να πεθάνει» είπε για το ρόλο του Mr. Big. «Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πεθαίνει. Όλα αυτά ήταν ψέμα».

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και οι Κριστίν Ντέιβις και Σίνθια Νίξον, οι τηλεοπτικές Σάρλοτ και Μιράντα αντίστοιχα, είχαν υπογράψει για μια τρίτη ταινία τον Σεπτέμβριο του 2017. Ωστόσο, η συνεργασία δεν προχώρησε, καθώς η Κιμ Κατράλ αρνήθηκε να συμμετάσχει σε μία ακόμα ταινία με τον ρόλο της Σαμάνθα.