- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Αυτός είναι τελικά ο λόγος που η Κιμ Κατράλ απαρνήθηκε το «Sex and the City 3»
Δεν είναι τα χρήματα, το οποία ήταν λίγα, όπως έχει ήδη πει, ούτε ο θάνατος του Mr.Big
Ούτε καν η κακή πλοκή, που ήταν κομμένη και ραμμένη πάνω στην Κάρι Μπράντσο δεν είναι ο λόγος που έκανε την Κιμ Κατράλ να αρνηθεί να παίξει για μία ακόμα φορά την Samantha στο «Sex and the City 3».
Μάλιστα επί του θέματος είχε ήδη πει, ότι ο δικός της ρόλος δεν είχε να προσδώσει κάτι σεναριακά καθώς ολόκληρη η πλοκή αφορούσε στο να ξεπεράσει η Κάρι τον θάνατο του αγαπημένου της Mr.Big.
Αυτό που έκανε την Κιμ Κατράλ να πει το μεγάλο όχι στο σίκουελ του πολυαναμενόμενου Sex and the City 3, ήταν περισσότερο προσβλητικό.
Ο λόγος ήταν, όπως ανέφερε ανώνυμη πηγή στο E!, ότι σύμφωνα με το σενάριο η Σαμάνθα υποτίθεται ότι θα γινόταν αντικείμενο του πόθου του 14χρονου γιου της φίλης της Μιράντα. Και όχι μόνο.
«Η Κιμ από την αρχή δεν ήθελε να κάνει το σίκουελ» είπε η πηγή. «Και η απόφαση αυτή ήταν συνδυασμός λίγων χρημάτων και κακού σεναρίου για τον ρόλο της Σαμάνθα».
Οι παραγωγοί, ήθελαν η Samantha να κρατήσει τον πικάντικο χαρακτήρα της αλλά με έναν ολότελα μη αποδεκτό τρόπο. Ειδικότερα, ο χαρακτήρας της, σύμφωνα με το σενάριο θα εμπλεκόταν σε μία περίεργη σχέση με τον 14χρονο γιο της Μιράντα και του Στιβ, τον Μπρέιντι, ο οποίος φέρεται να της στέλνει προκλητικές φωτογραφίες με το πέος του.
Και αυτό ήταν πολύ τραβηγμένο ακόμα και για την τηλεοπτική Σαμάνθα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.