- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φαρμακερός Κωστέτσος για Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Αμφισβητεί τη διεθνή καριέρα τους (video)
Τα πυρά του σχεδιαστή δεν γλίτωσαν και οι Άγγελος Μπράτης και Στέλιος Κουδουνάρης
Τη διεθνή καριέρα της Βίκυς Καγιά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αμφισβήτησε ο Βασίλειος Κωστέτσος με ατάκες που έσταζαν φαρμάκι.
Ο σχεδιαστής μόδας βρέθηκε στο Happy Day και μίλησε για τους συντελεστές του Greece’s next Top Model και του My Style Rocks.
Για την Βίκυ Καγιά
Τη Βίκυ τη βλέπω λίγο υπερβολική, το έχει παραπάρει σοβαρά. Οι μορφασμοί της, όλα. Δεν έχω δει σε φωτογραφίες ότι έχει κάνει διεθνή καριέρα.
Για τον Άγγελο Μπράτη
Καλά, το συνάδελφός μου… Μη με μπερδεύουν με συναδέλφους γιατί έχω άλλη καριέρα εγώ… Παρουσιάστριες είναι και η μισή Ελλάδα αν το πάρουμε έτσι! Ναι, πλάκα κάνω, αστιεύομαι, ο συνάδελφός μου.
Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Δεν την έχω ακούσει ποτέ. Αυτό που παρουσιάζονται όλοι τοπ μόντελ στο εξωτερικό με καριέρες… φωτογραφίες δεν βλέπω όμως από όλα αυτά. Καλό θα είναι να υπάρχουν στιγμιότυπα από επιδείξεις που να τα δείχνουν αυτά. Εγώ 4 χρόνια που ήμουν στη Νέα Υόρκη, δεν την είδα σε κάποιο κάστινγκ. Δεν την γνωρίζω την κοπέλα, ούτε την έχω δει. Η μόνη που έχει καριέρα είναι η Έλενα Κουντουρά.
Για τον Στέλιο Κουδουνάρη
Έχουμε και πάρα πολλούς τραγουδιστές επίσης και βγαίνουν από τα ριάλιτι συνέχεια… Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα που όμως έχει πάρα πολύ πληθυσμό σε τραγουδιστές, σχεδιαστές, μοντέλα και παρουσιάστριες. Δεν υπάρχει! Παγκοσμίως οι γνωστοί σχεδιαστές είναι 20 με 30. Στην Ελλάδα είναι 50.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρεις κύκλοι των 8 επεισοδίων
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.