TV & Media

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι η «αποκλειστική» Τσακ Νόρις του GNTM (εικόνες)

«Δεν με ενοχλούν τα σχόλια, γιατί εγώ ξέρω ποια είμαι»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
iliana2.jpg

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κρίνει από τηλεοράσεως κορίτσια που ονειρεύονται να γίνουν τα επόμενα τοπ μοντέλα της Ελλάδας. Η ελληνίδα μοντέλο με τη διεθνή καριέρα έχει δεχθεί κατά καιρούς βιτριολικά σχόλια για τις ατάκες της απέναντι στις διαγωνιζόμενες, αλλά, όπως αποκαλύπτει τα σχόλια δεν την ενοχλούν, γιατί ξέρει ποια είναι. Αυτά και πολλά άλλα διαβάζουμε στη συνέντευξη που παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο περιοδικό Down Town.

«Πριν σε συναντήσω σκεφτόμουν ότι θα μου έλεγες: 'Και εγώ έχω πάρει συνέντευξη, δεν είναι κάτι δύσκολο', λέει η δημοσιογράφος και η καλλονή από την Πάτρα απαντά: «Όντως». Και συνεχίζει: «έχω πάρει συνέντευξη, στην πτυχιακή μου. Είδες; Πέρα από την πλάκα, πράγματι έχω κάνει όσα έχω πει, γιατί τόσα χρόνια είμαι μόνη μου στο εξωτερικό, οπότε έπρεπε με κάποιον τρόπο να γεμίσω τον χρόνο μου.
Σε μια ξένη χώρα γνωρίζεις ανθρώπους που σου λένε «θέλεις να κάνεις αυτό;» και εσύ λες «δεν βαριέσαι, γιατί όχι;». Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος είναι ότι όταν μια κοπέλα έρχεται στο show, στην προσπάθεια σου να την κάνεις να νιώσει άνετα και να σου ανοιχτεί της λες «έχω κάνει και εγώ το ίδιο». Ίσως όμως βγήκε. Το αντίθετο ως πρόθεση. Δεν με ενοχλεί όμως, γιατί εγώ ξέρω ποια είμαι.

The “Modern Hellene” look ? #gntmgr @gntmgr @starchanneltv #glam @yannissiskos #styling @christos_alexandropoulos


Πάντως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν επιβεβαιώνει ότι κατέχει κατ' αποκλειστικότητα τον τίτλο του Τσακ Νόρις του GNTM.  «Νομίζω ότι και η Βίκυ έχει κάνει πολλά πράγματα», είπε χαριτολογώντας.

Honored, humble and very happy to work among such talented people ❤️ @vickykaya_ @skoulos @angelosbratis #thejudges @gntmgr @starchanneltv #themodelexpert

Κάθε μέρα και για ένα μήνα η @adidasgr βάζει ολόκληρη την πόλη σε ρυθμούς Μαραθωνίου. Έλα και εσύ την Παρασκευή 26/10 στις 19:00 στο @theloftbycollage για ένα Photo Run μαζί μου powered by adidas! Εγώ θα είμαι εκεί! Εσύ? ??‍♀️ Κάνε την εγγραφή σου στο: ww

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ