TV & Media

Ο φθινοπωρινός γάμος της Οικονομάκου τα είχε όλα (εικόνες, video)

Συγχρονισμένη κολύμβηση, βεγγαλικά, πολύ μουσική και... κουβέρτες για τους καλεσμένους

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gamos-exo.gif
@Celia Kritharioti/Instagram

Νυφούλα ντύθηκε το Σάββατο η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε τον Φίλιππο Μιχόπουλο, έναν χρόνο μετά τον πολιτικό τους γάμο στη Μάνη και μερικούς μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους, Μάξιμου.

Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι που υπάρχει εντός του ξενοδοχείου του γαμπρού στη Μύκονο, με τη δεξίωση να πραγματοποιείται στον χώρο όπου βρισκεται η πισίνα. Η Αθηνά Οικονομάκου έφθασε με σκάφος στη μικρή προβλήτα του ξενοδοχείου, συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον αδελφό της. Με το που πάτησε το πόδι της στη στεριά, ξεκίνησε για το εκκλησάκι, όπου και την περίμενε ο άνδρας της ζωής της. Η ηθοποιός έφθασε στο εκκλησάκι με τη συνοδεία μουσικών.

oikonomakou.jpg
@oikonomakier/Instagram

oikonomakou445353.jpg
@oikonomakier/Instagram

church.gif

Ο γάμος ήταν κλειστός, με λίγους καλεσμένους και μακριά από κάμερες και φωτογράφους. Ωστόσο, στα social media αρκετοί ήταν οι καλεσμένοι που ανέβασαν ευτυχισμένες στιγμές από μια υπέροχη βραδιά όπου τα αγαπημένα τους πρόσωπα ενώθηκαν για πάντα με τα δεσμά του γάμου.

gamos1.gif

Congratulations @athinao1konomakou and @feeltheflownow! May the years ahead be filled with lasting joy! Athina looks spectacular in Celia Kritharioti mermaid bridal creation made from different types of silk lace hand embroidered with ostrich feathers a

My love❤#filipposathina

Το νυφικό της Οικονομάκου ήταν δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, εφαρμοστό με αρκετές διαφάνειες που τόνιζαν όσο έπρεπε το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ άκρως θετικά σχόλια προκάλεσε το πέπλο, σε συνδυασμό με το χτένισμα και τις λεπτομέρειες στα μαλλιά της.

oikono.gif
@oikonomakier/Instagram

@athinao1konomakou looks spectacular in Celia Kritharioti mermaid bridal creation made from different types of silk lace hand embroidered with ostrich feathers and wedding veil made from dotted silk tulle. #CeliaKritharioti #AthinaOikonomakou#JustSayiD

Η μπομπονιέρα ήταν ένα κουτί, τυλιγμένο με σκουρόχρωμο σκοινάκι και χαραγμένα τα αρχικά του ζευγαριού.

oikonomakou2.gif

Με... κουβέρτες οι καλεσμένοι

Στη δεξίωξη, τα πάντα ήταν προσεγμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Από τα κοκτέιλ που είχαν τα ονόματα του ζευγαριού και του γιου τους, μέχρι τις μπομπονιέρες και το μενταγιόν με τα αρχικά των νεόνυμφων, και από το υπέροχο σκίτσο των τριών τους μέχρι τη διακόσμηση του χώρου.

Υπήρχε πρόβλεψη μέχρι και για... κουβέρτες στους καλεσμένους, καθώς ο καιρός στη Μύκονο το φθινόπωρο δεν αστειεύεται. 

oikonomakou1.gif

Όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετοί ήταν εκείνοι που επισκέφτηκαν το photobooth, το οποίο ήταν τοποθετημένο στον χώρο της δεξίωσης.

"The time has come..”Να ζήσετε και να είστε πάντα μαζί τόσο ερωτευμένοι και αγαπημένοι όπως σήμερα....?www.selfiebooth.gr ?info@selfiebooth.gr..#selfieboothgr #photobooth #mirrorstylephotobooth #photoboothgr #photoboothathens #photoboothgreece #pho

Εντύπωση προκάλεσε μεταξύ άλλων το χορευτικό από αθλήτριες συγχρονισμένης κολύμβησης στην πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος τραγούδησε για τους νεόνυμφους και τους καλεσμένους.

#filipposathina ?

Όπως ήταν φυσικό, όλα τα βλέμματα συγκέντρωσε η είσοδος του ζευγαριού με δυνατή μουσική, ενώ τα βεγγαλικά έκαναν ακόμα πιο λαμπερή τη δεξίωση.

#filipposathina? #kivotosmykonos

Το ζευγάρι έκοψε τη γαμήλια τούρτα υπό τους ήχους του τραγουδιού «Be my Baby», με τους καλεσμένους να μη σταματούν να χειροκροτούν και να στέλνουν ευχές.

#filipposathina ??

Δείτε το video από τον χορό του ζευγαριού...

#filipposathina ??

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ