TV & Media

Το στυλιστικό ατύχημα της Μέγκαν: Αποκαλύφθηκε το δαντελωτό εσώρουχό της (εικόνες, video)

Σάλος στα social media - Γιατί την κατηγόρησαν

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
meg.jpg

Μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι μπήκε στο μικροσκόπιο. Το κάθε της βήμα παρακολουθείται, η γκαρνταρόμπα της γίνεται θέμα σε όλα τα γυναικεία site και περιοδικά, και τα λάθη της δεν περνούν ασχολίαστα.

Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί ένα στυλιστικό ατύχημα που είχε όταν παρέστη το Σαββατοκύριακο σε γάμο φιλικού ζεγαριού. Εκεί το πάνω μέρος του δαντελωτού σουτιέν της Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύφθηκε, τα φλας πήραν φωτιά, οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του διαδικτύου και φυσικά ακολούθησαν έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα κατά της δούκισσας του Σάσεξ καθώς κάποιοι χρήστες δεν μπορούσαν να διανοηθούν πώς ήταν δυνατόν να ανοίξει ένα από τα κουμπιά της και να αποκαλυφθεί το εσώρουχό της.

Zombie Boy lyric video 1369

«Η Μέγκαν εμφανίστηκε με σκούρα χρώματα όπως κάποιος που πάει σε κηδεία και σκόπιμα έδειξε το σουτιέν της στην κάμερα; Η νύφη 27 και ο γαμπρός 30, δείχνουν νέοι και χαριτωμένοι, αλλά η Μέγκαν έκλεψε την παράσταση με το ηθελημένο στυλιστικό της ατύχημα», έγραψε ένας χρήστης ενώ άλλος κατηγόρησε τη σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι για τα πανάκριβα ρούχα της χαρακτηρίζοντάς την επιφανειακή και εθισμένη στη δημοσιότητα.

Από την άλλη βέβαια ήταν και εκείνοι που υποστήριξαν την πρώην ηθοποιό. «Ζούμε σε έναν κόσμο όπου η ανακάλυψη ότι η Μέγκαν Μαρκ φορά δαντελωτό σουτιέν προφανώς αξίζει να γίνει έκτακτη είδηση. Τι στο καλό;», έγραψε χρήστης των κοινωνικών δικτύων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ