TV & Media

Η Μαράια Κάρεϊ είναι διπολική - «Δεν άντεχα άλλο να το κρύβω»

Πρώτη φορά η τραγουδίστρια μοιράζεται το μυστικό που κουβαλούσε για 17 χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
17449951.jpg
EPA/ALBA VIGARAY

Η Μαράια Κάρεϊ αποκάλυψε ότι πάσχει από διπολική διαταραχή σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People». Η τραγουδίστρια με τις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες δήλωσε ότι διαγνώστηκε με τη συγκεκριμένη διαταραχή το 2001 και αμέσως ζήτησε ιατρική βοήθεια για να αντέξει μερικά, όπως είπε, από τα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής της.

«Μέχρι πρόσφατα ήμουν σε συνεχή άρνηση και βρισκόμουν σε μια διαρκή απομόνωση. Ζούσα με ένα διαρκή φόβο ότι κάποιος θα με εκθέσει και θα αποκαλύψει το πρόβλημά μου» είπε χαρακτηριστικά. «Ήταν τόσο βαρύ να το κουβαλάω όλο αυτό και πια δεν μπορούσα άλλο. Είδα ειδικό, ακολουθώ συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή, περιστοιχίζομαι από θετικούς και χαρούμενους ανθρώπους, κάνω ό,τι πραγματικά αγαπώ και γράφω τραγούδια και μουσική».

Η 48χρονη Μαράια Κάρεϊ βρίσκεται τώρα κάτω από αυστηρή ιατρική παρακολούθηση και θεραπεία, καθώς υπέφερε από «μανιακή αϋπνία». Δούλευε ασταμάτητα μέχρι που την εγκατέλειπαν οι δυνάμεις της. «Για μεγάλο χρονικό διάστημα είχα διαταραχές με τον ύπνο μου. Όλο αυτό δεν ήταν φυσιολογική αϋπνία και δεν ήμουν ξαπλωμένη να μετράω προβατάκια. Δούλευα χωρίς μέτρο και σταματημό... Ήμουν ευερέθιστη και με συνεχή φόβο να μην απογοητεύσω τους ανθρώπους. Αποδείχτηκε ιατρικά ότι έπασχα από μια μορφή μανίας και καταδίωξης του εαυτού μου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ