- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
O «διάβολος της μόδας» Άννα Γουίντουρ αποκάλυψε ποιον δεν καλέσει ποτέ ξανά στο Met Gala (video)
Όμως απάντησε και σε ακόμα πιο «δύσκολη» ερώτηση του Τζέιμς Κόρτνεν
Είναι σχεδόν αδύνατο να δει κάποιος την Άννα Γουίντουρ να τρώει junk food και όμως αυτό συνέβη για χάρη του Τζέιμς Κόρντεν.
Ο «διάβολος της μόδας» ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του και αφού αποφάσισε να πάει συμμετείχε και στο παιχνίδι "Spill Your Guts or Fill Your Guts", στο οποίο οι καλεσμένοι καλούνται να φάνε τα πιο απαίσια φαγητά που έχει σκεφτεί η παραγωγή της εκπομπής.
Σε μία από τις ερωτήσεις του παιχνιδιού, η Γουίντουρ ρωτήθηκε ποιον δεν καλούσε στο Met Gala και η απάντηση ήταν άμεση: τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος στο παρελθόν έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις στο gala.
Χωρίς φόβο η Γουίντορ απάντησε σε πολλές ερωτήσεις αλλά ίσως η πιο δύσκολη (για την ίδια) ήταν όταν έπρεπε να διαλέξει μεταξύ τριών σχεδιαστών. Ο Κόρντεν την ρώτησε ποιον προτιμά από τους Μαρκ Τζέικομπς, Τομ Φορντ και Ραλφ Λόρεν. Είπε οτι θεωρεί και τους τρεις «άρχοντες του σύμπαντος» αλλά διάλεξε το Φορντ για ένα και μόνο λόγο: δειπνούσαν μαζί το προηγούμενο βράδυ. Όταν ρωτήθηκε ποιος είναι στην 2η και 3η θέση δεν απάντησε και αναγκάστηκε να φάει μια πίτσα. Η ίδια εξήγησε ότι δεν θυμάται πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγε πίτσα.
Επίσης απάντησε και στη ερώτηση αν είχε ποτέ ερωτική σχέση με τον Μπομπ Μάρλεϊ. Όπως εξήγησε όλα αυτά που έχουν ακουστεί είναι ψευδή καθώς όχι μόνο δεν είχε σχέση ποτέ μαζί αλλά ούτε τον είχε γνωρίσει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα ποσοστά σε δυναμικό κοινό και γενικό σύνολο
Δάκρυα συγκίνησης σε όλο το καστ και δεκάδες σχόλια στο Χ για την «γιαγιά Σόφη»
Η φωτογραφία των πρωταγωνιστών στα social media
Μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες της σκηνές στο Παρά Πέντε
Συναντήθηκε με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο σπίτι της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου
Η Έφη Παπαθεοδώρου μίλησε για το reunion της σειράς
Υποδύθηκε τον γιο της γειτόνισσας του Σάββα και της Λυδίας
Οι ατάκες για το δείπνο συμφιλίωσης κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθώνιου του ΑΝΤ1
Φωτογραφήθηκαν και πάλι στο σπίτι της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου
Η δημοσιογράφος μίλησε για τις απώλειες της ζωής της και για το συναισθηματικό φαγητό
Αποχαιρετισμός της ΕΣΗΕΑ στον έμπειρο πολιτικό συντάκτη της ΕΡΤ
Η λάμψη της πασαρέλας δεν αποτυπώθηκε με την αναμενόμενη δυναμική στους πίνακες τηλεθέασης
H παρέα βρέθηκε στο νησί που αγαπούν ιδιαίτερα Καπουτζίδης και Καρύδη
Οι κριτές εξέτασαν κάθε λεπτομέρεια από τον ημιτελικό αλλά και από την εξέλιξη του καθενός
«Γίνεσαι διάσημος από τους κανόνες που παραβιάζεις»
Ποιο μοντέλο έμεινε εκτός ημιτελικού
«Η ιστορική αλήθεια μερικές φορές θέλει σκληρές αποφάσεις»
Κάνει λόγο για «προδήλως παράνομη απόφαση» και καλεί εγρήγορση
Ο ρόλος της δημοσιογραφίας και το ντοκιμαντέρ για τη 17 Νοέμβρη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.