TV & Media

Στίβι Γουόντερ: Ο Τζόρτζ Μάικλ λευκός; Αποκλείεται! (εικόνες, video)

Τι ανέφερε ο θρύλος της soul για τον τραγουδιστή που έφυγε πρόωρα από τη ζωή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
377056-778306.jpg
Channel 4

Το «George Michael: Freedom» θεωρείται το αυτοβιογραφικό κύκνειο άσμα του τραγουδιστή που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή τα Χριστούγεννα του 2016.

Σκηνοθέτης και αφηγητής είναι ο ίδιος ο Τζορτζ Μάικλ. Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ παρουσιάζονται προσωπικές στιγμές του τραγουδιστή, στοιχεία για τη δικαστική διαμάχη με τη δισκογραφική του εταιρεία, καθώς και άγνωστες λεπτομέρειες από την περίοδο που είχε χάσει τη μητέρα του -γεγονός που του στοίχισε πολύ.

Στο «George Michael: Freedom» μιλούν μεταξύ άλλων τα 5 σούπερ μόντελ που πρωταγωνίστησαν στο video clip του τραγουδιού «Freedom! '90» (Ναόμι Κάμπελ, Κρίστι Τέρλινγκτον, Σίντι Κρόφορντ, Τατιάνα Πάτιτζ και Λίντα Εβανγκελίστα), καθώς και διάσημοι από τον χώρο της μουσικής και της μόδας όπως ο Στίβι Γουόντερ, ο Έλτον Τζον και ο Ζαν-Πολ Γκοτιέ.

Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης από το Channel 4 και σε αυτό ο Στίβι Γουόντερ έδωσε τη δική του οπτική για τον Τζόρτζ Μάικλ, τη χαρακτηριστική φωνή και το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο.

«Τί; Εννοείται ότι ο Τζορτζ είναι λευκός; Σοβαρολογείτε; Θεέ μου...!» ανέφερε αστειευόμενος, θέλοντας να θυμίσει την έντονη συζήτηση που προκάλεσε η βράβευση του τραγουδιστή με το βραβείο soul/R&B το 1989 στα American Music Awards.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ