Γκόρντον Ράμσεϊ: «Πασπάλιζα τα σουφλέ μου με κοκαΐνη» στα δείπνα των διασήμων (video)
Εκτός ελέγχου η άσπρη σκόνη στη σόουμπιζ σύμφωνα με το «κακό» παιδί της υψηλής γαστρονομίας
Ο Βρετανός σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ ισχυρίζεται ότι η χρήση της κοκαΐνης στα δείπνα των διασήμων είναι ανεξέλεγκτη. Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι του ζήτησαν κάποτε να πασπαλίσει τα σουφλέ του με κοκαΐνη αντί για άχνη ζάχαρη.
Ο διάσημος τηλεοπτικός σεφ, το «κακό, αθυρόστομο παιδί» της υψηλής γαστρονομίας είναι ο πρωταγωνιστής-παρουσιαστής ενός νέου ντοκιμαντέρ παραγωγής ITV για το εμπόριο των ναρκωτικών και τις συνέπειές του σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος η βιομηχανία της κοκαΐνης είναι πλέον «ανεξέλεγκτη».
«Είδα την κοκαΐνη πολύ νωρίς στην καριέρα μου. Μου την πρόσφεραν και την σέρβιρα», λέει ο Γκόρντον. «Μου ζήτησαν να πασπαλίσω τα σουφλέ μου με κοκαΐνη. Στους κύκλους της σόουμπιζ η κοκαΐνη είναι απλά παντού».
Στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί στις 19 Οκτωβρίου, ο Γκόρντον Ράμσεϊ βρίσκεται στις φυτείες της Κολομβίας και συνομιλεί με αγρότες που καλλιεργούν τα φύλλα κόκας και στη συνέχεια τα επεξεργάζονται για να φτιάξουν τη σκόνη. Βλέπει από κοντά τις νοθείες που γίνονται, βλέπει τους αγρότες να αναμειγνύουν τη σκόνη του ναρκωτικού με σκόνη τσιμέντο, με πετρέλαιο, με υγρά μπαταριών.
Η Βρετανία είναι ο μεγαλύτερος πελάτης κολομβιανής κοκαΐνης στην Ευρώπη. Εισάγει περίπου 30 τόνους κάθε χρόνο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
«Δύσκολη μέρα ομολογώ σήμερα, πολύ δύσκολη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής
Πρώτη θέση από το 2011, μεταξύ των 8 τελικών που έχει διοργανώσει η ΕΡΤ
Ο Akylas με το «Ferto» είναι ο μεγάλος νικητής του «Sing for Greece 2026»
Πόσοι παρακολούθησαν την έναρξη του 7ου κύκλου
Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.