- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Σάλμα Χάγιεκ ξέρει από σεισμούς και προσφέρει 100.000 δολάρια για τα θύματα του Εγκέλαδου στο Μεξικό (video)
Η Μεξικανή ηθοποιός έχασε φίλους στο μεγάλο σεισμό του 1985 στην Πόλη του Μεξικού
«Οι συμπατριώτες μου βίωσαν τρεις φυσικές καταστροφές στη σειρά», γράφει στο λογαριασμό της στο Instagram η Μεξικανή σταρ του Χόλιγουντ, Σάλμα Χάγιεκ, η οποία ανακοίνωσε ότι προσφέρει 100.000 δολάρια για να ενισχύσει το έργο των σωστικών συνεργείων μετά το νέο πολύνεκρο χτύπημα του Εγκέλαδου στη χώρα της που έχει μέχρι στιγμής στοιχίσει τη ζωή τουλάχιστον 240 ανθρώπων.
Η 51χρονη Χάγιεκ διευκρινίζει ότι έχει ζήσει και επιζήσει από τον καταστροφικό σεισμό του 1985 στην Πόλη του Μεξικού. «Μετά το σεισμό του 1985 μάς έβγαλαν από το κτίριο που μέναμε. Έχασα πολλούς φίλους, αλλά και τον θείο μου με τον οποίο είχα στενή σχέση», γράφει η Χάγιεκ. «Έχω βιώσει τις συνέπειες μιας καταστροφής αυτού του μεγέθους και είναι κάτι το τρομοκρατικό. Για αυτό έχω δημιουργήσει μια σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων Crowdrise που θα διατεθούν σε πληγείσες από το σεισμό οικογένειες που σήμερα ζουν έναν εφιάλτη στο Μεξικό».
Έκκληση για δωρεά χρημάτων στους πληγέντες του Μεξικού απηύθυνε από το λογαριασμό της στο Instagram και η συγγραφέας των βιβλίων με ήρωα τον Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
«Δύσκολη μέρα ομολογώ σήμερα, πολύ δύσκολη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής
Πρώτη θέση από το 2011, μεταξύ των 8 τελικών που έχει διοργανώσει η ΕΡΤ
Ο Akylas με το «Ferto» είναι ο μεγάλος νικητής του «Sing for Greece 2026»
Πόσοι παρακολούθησαν την έναρξη του 7ου κύκλου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.