TV & Media

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ εξομολογείται πώς άλλαξε η ζωή του δίπλα στην Αμάλ

Κλαίει τέσσερις φορές την ημέρα με τα δίδυμα

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
372132-768623.jpg
Pascal Le Segretain / ideal / Getty Images

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ  ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Entertainment Tonight» και μίλησε για τον νέο και πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή του, αυτόν του πατέρα. 

Ο 56χρονος γοητευτικός ηθοποιός  αποκάλυψε πώς ενώ ήταν βέβαιος ότι θα μείνει μόνος, ήρθε η Αμαλ και έφερε τα πάνω κάτω.

«Δεν πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί σε μένα», δήλωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα Daily Mail και πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι η ζωή μου θα ήταν επικεντρωμένη στην καριέρα μου κι όχι στις σχέσεις, και το είχα κάπως αποδεχτεί αυτό».

«Και τότε συνάντησα την Αμάλ και σκέφτηκα: «Λοιπόν, έχω αυτήν την υπέροχη σχέση, αυτό είναι θαυμάσιο». Και μετά ξαφνικά ήρθαν στη ζωή μου αυτά τα δύο ζιζάνια που με κάνουν να γελάω κάθε μέρα» και συνέχισε συμπληρώνοντας ότι το μόνο που ελπίζει είναι να μπορεί να κυνηγάει τα παιδιά του όταν μεγαλώσουν.

Βεβαίως με τα δίδυμα δεν γελάει μόνο αλλά κλαίει επίσης. «Δεν κλαίνε πολύ. Εγώ κλαίω περισσότερο. Τέσσερις φορές την ημέρα».

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί νιώθει ενοχές κάποιες στιγμές απέναντι στην Αμάλ

«Τα δίδυμα το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να τρώνε, οπότε δεν έχω τίποτα να τους δώσω εκτός από ένα μπουκάλι μια φορά». Το μεγαλύτερο βάρος της ανατροφής τους, παραδέχεται ότι το έχει η Αμάλ.  

Ομολογεί  πόσο τη θαυμάζει και πόσο όμορφη εικόνα είναι γι αυτόν η γυναίκα της ζωής του να θηλάζει τα παιδιά τους. Μάλιστα προσπαθεί να ξυπνάει μαζί της κάθε τρεις ώρες για να είναι κοντά της εκείνη τη στιγμή. Κάθε φορά που δεν τα καταφέρνει γεμίζει ενοχές .

Ο αστέρας του Χόλιγουντ δήλωσε ακόμα ότι δεν σοκαρίστηκε από την γέννηση των παιδιών του, καθώς είναι συνηθισμένος, αφού οι φίλοι του έχουν παιδιά και ο ίδιος έχει βαφτιστήρια απλά αγχώθηκε λίγο από το γεγονός ότι θα αποκτούσε δίδυμα που σημαίνει «διπλή δουλειά».

Τέλος ο ηθοποιός είπε ότι η Έλα έχει τα μάτια της Αμάλ, ενώ ο Αλεξάντερ ως αγόρι είναι πιο μεγαλόσωμος από την αδελφή του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ