Η Σελένα Γκόμεζ έκανε μεταμόσχευση νεφρού και νιώθει «ευλογημένη» χάρη στη φίλη της και δότρια Φράνσια (εικόνες)
Με δύναμη ψυχής και συγκινημένη η 25χρονη σταρ μιλά την ασθένειά της και το δώρο της ζωής
Η 25χρονη σταρ της ποπ, Σελένα Γκόμεζ, αποκάλυψε ότι υπεβλήθη στα κρυφά σε μεταμόσχευση νεφρού το καλοκαίρι που μας πέρασε για να νικήσει τον «λύκο», την αυτοάνοση ασθένεια που επηρεάζει το ανοσοποιητικό της σύστημα και την ταλαιπωρεί από το 2015.
Σε ανάρτησή της στο Instagram η νεαρή τραγουδίστρια διευκρίνισε ότι η φίλη της Φράνσια Ραΐσα είναι η δότρια του νεφρού. Η Σελένα θέλησε μέσω Instagram να επικοινωνήσει με τους χιλιάδες φίλους και θαυμαστές και να τους εξηγήσει γιατί είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας παρά το γεγονός ότι έχει κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ. «Μου είπαν ότι έπρεπε να κάνω μεταμόσχευση νεφρού εξαιτίας του λύκου», γράφει στο Instagram η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός, φωτομοντέλο και κάποτε αγαπημένη του Καναδού, Τζάστιν Μπίμπερ. Χωρίς καμία ντροπή η Σελένα δείχνει τις ουλές της από την επέμβαση.

« Ήταν αυτό που έπρεπε να κάνω για την υγεία μου. Ειλικρινά ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας, σύντομα, το ταξίδι μου όλους αυτούς τους μήνες, όπως πάντα ήθελα να κάνω με σας. Μέχρι τότε θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την οικογένειά μου και την απίστευτη ομάδα ιατρών για όλα όσα έκαναν για μένα πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση. Τέλος, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς μπορώ να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου Φράνσια Ραΐσα».

«Μου έδωσε το απόλυτο δώρο και έκανε για μένα την απόλυτη θυσία, δωρίζοντας το νεφρό της. Είμαι απίστευτα ευλογημένη. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ. Η ασθένεια λύκος εξακολουθεί να είναι πολύ παρεξηγημένη, αλλά σημειώνεται πρόοδος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον λύκο, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Lupus Research Alliance: www.lupusresearch.org/».
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Σελένα μετά την εγχείρηση ήταν στη Νέα Υόρκη με το φίλο της πριν από δύο Σαββατοκύριακα. Το πρώτο σινγκλ «It Ain't Me» του νέου άλμπουμ της Γκόμεζ κυκλοφόρησε τον Μάρτιο.
Το διάλειμμα της 25χρονης από τα social media διήρκησε τουλάχιστον ένα χρόνο. Η νεαρή τραγουδίστρια είχε να αντιμετωπίσει καθημερινά άλλα προβλήματα υγείας, όπως: κρίσεις πανικού, άγχος, κατάθλιψη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.