- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Τζούντι Ντεντς προς ηλικιωμένους: Μην κόβετε το σεξ! (εικόνες)
Στα 82 της η οσκαρική ηθοποιός παραμένει σεξουαλικά ενεργή και συνεχίζει να ζει την κάθε στιγμή
Η Τζούντι Ντεντς βαδίζει αισίως στην ένατη δεκαετία της ζωής της. Παραμένει ενεργή επαγγελματικά και προσπαθεί να στραγγίζει κάθε στιγμή της ημέρας, όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στο Radio Times.
Με αφορμή τον ρόλο της ως βασίλισσα Βικτωρία στην ταινία «Victoria and Abdul», η διάσημη ηθοποιός στέλνει το δικό της μήνυμα προς τους ηλικιωμένους του πλανήτη όσον αφορά στη στάση τους απέναντι στο σεξ. Η συμβουλή της, απλή και κατανοητή: «Μην εγκαταλείπετε το σεξ!!».
Η ταινία εξιστορεί τη σχέση της γαλαζοαίματης με τον Ινδό λογιστή Αμπντούλ Καρίμ, όταν η ίδια ήταν 68 ετών και εκείνος 24. Οι δύο τους έγιναν στενοί φίλοι, σε σημείο που να προκληθεί δυσαρέσκεια στον οικογενειακό κύκλο της βασίλισσας. Όπως διαπιστώθηκε, αντάλλασαν επιστολές, η πλειονότητα των οποίων καταστράφηκαν μετά τον θάνατό της, με τον Ινδό λογιστή να εξορίζεται στον τόπο καταγωγής τους. Ορισμένες, πάντως, διασώθηκαν και αποδεικνύουν ότι οι δυο τους συζητούσαν πολύ προσωπικά θέματα, συμπεριλαμβανομένων και των κατάλληλων σεξουαλικών στάσεων για να μείνει η σύζυγος του Καρίμ έγκυος.

«Οπωσδήποτε εξακολουθείς να νιώθεις την επιθυμία (σ.σ. για σεξ). Φεύγει αυτό ποτέ; Στους ηλικιωμένους θα έλεγα "μην το βάζετε ποτέ κάτω"» τονίζει, επισημαίνοντας ότι η ταινία θίγει το θέμα του έρωτα και το κατά πόσο αυτός δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των νέων.
Πρόσφατα η Ντεντς ξεκίνησε μια νέα σχέση με τον συντηρητή Ντέιβιντ Μιλς, 73 ετών. Ο -επί σειρά 30 ετών- σύζυγός της πέθανε από καρκίνο το 2001 και η ηθοποιός πρόσφατα μίλησε για το πώς η σχέση της με τον Μιλς τής είχε δώσει μια νέα επιθυμία για ζωή. Ωστόσο, η ίδια έχει αποκλείσει την ιδέα ενός νέου γάμου.


Τη συμβουλή της Βρετανίδας ηθοποιού έρχεται να επιβεβαιώσει και η έρευνα της σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ που έδειξε ότι η συναισθηματική πλευρά του σεξ ήταν πιο πλήρης για όσους είχαν ξεπεράσει τα 80 τους χρόνια. Μια άλλη μελέτη διαπίστωσε ότι το 74% των γυναικών και το 72% των ανδρών μεταξύ 75 και 85 δήλωσε ότι το ικανοποιητικό σεξ ήταν απαραίτητο για τη διατήρηση μιας σχέσης.
Όπως έλεγε και η Θεοπούλα στο «Παρά 5'»: Κόβεται το σεξ;
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.