- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μπογδάνος: Είπα την αλήθεια, είμαι ευτυχής που έχασα τη δουλειά μου γι’ αυτό τον λόγο
Αφήνει αιχμές κατά τη διοίκησης του ΣΚΑΪ
Νέες αιχμές κατά τη διοίκησης του ΣΚΑΪ, για την απομάκρυνσή του από τον σταθμό, αφήνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στρέφοντας παράλληλα τα βέλη του κατά του Σταμάτη Μαλέλη και των διευθυντών του σταθμού.
“Αν ο σταθμός ήθελε να μην συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, θα μπορούσε να με καλέσει, να μου το πει και να μου αφήσει ένα περιθώριο για να βρω λύση για το επαγγελματικό μέλλον μου. Με τον Γιάννη Αλαφούζο δεν μιλήσαμε. Από τον Σταμάτη Μαλέλη είχα την απαίτηση. Ήθελα να με πάρει, αλλά δεν μιλήσαμε. Ούτε εγώ τον πήρα. Με κάλυψε η συζήτηση με τον Κώστα Κιμπαρόπουλο. Δεν ξέρω πια κατά πόσο μπορώ να δώσω βάση σε οποιαδήποτε δέσμευση των όποιων εκ των διευθυντών του ΣΚΑΪ αναλαμβάνουν να μπλέξουν ή να ξεμπλέξουν το κουβάρι του σταθμού. Το ότι ο ΣΚΑΪ έχει σοβαρό πρόβλημα στον συντονισμό των διευθυντικών του στελεχών, είναι κάτι γνωστό”, αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο δημοσιογράφος σε σύντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».
Σε ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει και αν θα ζήταγε συγγνώμη από τον πρωθυπουργό, απάντησε: «Είπα την αλήθεια. Δεν μετανιώνω ούτε κατ' ελάχιστο. Αναλαμβάνω την ευθύνη της και είμαι ευτυχής που έχασα τη δουλειά μου γι’ αυτό τον λόγο. Αν έχανα τη δουλειά μου για άλλο λόγο, θα μπορούσα να είμαι δυσαρεστημένος. Είμαι ευτυχής γιατί απέδειξα ότι δεν είμαι φερέφωνο του ΣΚΑΪ. Δεν είμαι φερέφωνο κανενός».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.