TV & Media

Όλα έτοιμα για το γάμο της θείας Πίπα (εικόνες, video)

20 Μαΐου σε ξωκλήσι του 12ου αιώνα με παρανυφάκια τους μικρούς πρίγκιπες Τζορτζ και Σάρλοτ

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
349350-724893.jpg

Πλησιάζει η «ώρα η καλή» για την Πίπα Μίντλετον και τον τραπεζίτη της καρδιάς της, Τζέιμς Μάθιους.

Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μίντλετον και αδελφή της 35χρονης Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ, παντρεύεται τελικά στις 20 Μαΐου στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο Μπέρκσαϊρ, ένα όμορφο ξωκλήσι του 1190.

Πίπα Μίντλετον-Τζέιμς Μάθιους

Όλη η βασιλική οικογένεια θα είναι εκεί. Ακόμη και ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος σκόπευε να μην παραστεί καθώς δυσανασχέτησε που δεν είναι ανάμεσα στους καλεσμένους η «αγαπημένη» του ηθοποιός, Μέγκαν Μαρκλ. Η νύφη, όμως, είναι κατηγορηματική: «χωρίς δαχτυλίδι, δεν έχει πρόσκληση».  

Πίπα Μίντλετον

Ο κουμπάρος θα είναι ο αδελφός του γαμπρού Σπένσερ Μάθιους, γνωστή τηλεπερσόνα των ριάλιτι. Οι κακές γλώσσες λένε ότι η νύφη απαγόρευσε και στον κουμπάρο να εμφανισθεί με τη φίλη του, μοντέλο και σταρ γνωστού ριάλιτι, Βογκ Ουίλιαμς. Η Πίπα φέρεται να μην θέλει να παρουσιάσει μια τηλεπερσόνα στο σχεδόν βασιλικό γάμο της. Άλλοι πάλι εκτιμούν ότι η Πίπα δεν θέλει καμία που να έχει τα φόντα και τα προσόντα να στρέψει τα βλέμματα των καλεσμένων μακριά από τη νύφη.

Τα παρανυφάκια

Το παλάτι επιφύλαξε ακόμη μια έκπληξη για τη νύφη και κουνιάδα του πρίγκιπα Ουίλιαμ: ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ και η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ θα είναι παρανυφάκια στη γαμήλια τελετή της θείας τους. Ο Τζορτζ, μάλιστα, θα είναι εκείνος που θα κουβαλάει το γαμήλιο δαχτυλίδι. Η μαμά Κέιτ Μίντλετον δεν είναι ακόμη βέβαιο ποιο ρόλο έχει κρατήσει για τον εαυτό της.

Πρίγκιπας Τζορτζ

Πριγκίπισσα Σάρλοτ

Το 2011 όταν η Κέιτ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, η Πίπα ήταν η πρώτη παράνυμφος, συνοδός της νύφης, αυτή που κρατούσε την ουρά. Εκείνο το λευκό εφαρμοστό φόρεμα έκανε την Πίπα διάσημη στον κόσμο ως την αδελφή που προσπάθησε να επισκιάσει τη νύφη. Μήπως ήρθε η ώρα της εκδίκησης για τη Δούκισσα;

Πίπα Μίντλετον

Πάντως αρκετά ΜΜΕ εκτιμούν ότι η Κέιτ θα δείξει ανωτερότητα και δεν θα επιχειρήσει να τη «σπάσει» στην αδελφή της.

Πίπα Μίντλετον

Πίπα Μίντλετον

Μόλις την περασμένη εβδομάδα η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη στο σπίτι της αδελφής της στο δυτικό Λονδίνο όπου συζήτησαν για τις προετοιμασίες της τελετής. Το Vanity Fair έγραψε ότι πολύ πρόσφατα τα ζευγάρια Κέιτ-Ουίλιαμ και Πίπα-Τζέιμς συνέφαγαν στο σπίτι των γονιών του τραπεζίτη.

Στις 20 Μαΐου στο ξωκλήσι του 12ου αιώνα αναμένονται 350 με 400 καλεσμένοι. Δεν συγκρίνεται με τα 1.900 άτομα της Κέιτ, αλλά δεν τον λες και «κλειστό» γάμο. Το ξωκλήσι βρίσκεται μόλις 10 χιλιόμετρα από το χωριό που μεγάλωσαν οι αδελφές Μίντλετον και ο μικρός αδελφός τους Τζέιμς. Μετά την τελετή οι νεόνυμφοι θα υποδεχθούν τους καλεσμένους τους στο σπίτι των Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον. Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί στον 72 στρεμμάτων κήπο της οικογένειας.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το νυφικό, αλλά η Πίπα έχει μια αδυναμία στη δαντέλα. Σύμφωνα με την Daily Mail ο σχεδιαστής του νυφικού θα είναι ο Τζάιλς Ντίκον, διότι τον είδαν να μπαινοβγαίνει στο σπίτι της Κάρολ Μίντλετον.

Πίπα Μίντλετον

Τέλος το δαχτυλίδι των αρραβώνων της Πίπα – ένα επιβλητικό τεσσάρων καρατίων κόσμημα με ένα διαμάντι σε σχήμα οκτάγωνου, εκτιμάται ότι κόστισε περίπου 250.000 λίρες και αγοράστηκε από το κοσμηματοπωλείο Robinson Pelham, από όπου μπορεί να αγοραστούν και τα υπόλοιπα κοσμήματα του γάμου. Επίσης, από το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο ήταν τα σκουλαρίκια που φορούσε η Κέιτ την ημέρα του γάμου της. Τυχαίο; 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ