- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Η Μαντόνα θέλει να υιοθετήσει δύο παιδιά από το Μαλάουι
Έχει υιοθετήσει άλλα δύο παιδάκια από την αφρικανική χώρα το 2006 και το 2009
Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μαντόνα υπέβαλε σήμερα αίτημα για την υιοθεσία δύο παιδιών σε δικαστήριο του Μαλάουι, απ' όπου έχει ήδη υιοθετήσει ένα αγοράκι το 2006 κι ένα κοριτσάκι το 2009, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο δικαστική πηγή.
«Το δικαστήριο εξετάζει το αίτημα για να αποφανθεί εάν η Μαντόνα μπορεί να υιοθετήσει ή όχι δύο παιδιά» επισήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μλένγκα Μβούλα, εκπρόσωπος τύπου του δικαστηρίου του Λιλόνγκουε.
«Η διαδικασία υιοθεσίας απαιτεί την έκδοση δικαστικής απόφασης» συμπλήρωσε ο αξιωματούχος, ο οποίος δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητα των παιδιών και το ορφανοτροφείο που διαμένουν αυτή τη στιγμή.
Όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Μαντόνα εμφανίστηκε η ίδια ενώπιον του δικαστηρίου της Λιλόνγκουε, μαζί με τα δύο παιδάκια, μικρής ηλικίας, στο πλαίσιο της ακρόασης από μια δικαστίνα.
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έφθασε στο Μαλάουι με ένα ιδιωτικό αεροσκάφος και θα διανυκτερεύσει σε έναν ξενώνα στα περίχωρα της πρωτεύουσας της χώρας, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ.
Η Μαντόνα είχε υιοθετήσει το 2006 στο Μαλάουι τον Ντέιβιντ Μπάντα, κατόπιν την Μέρσι Τζέιμς το 2009.
Η διαμονή της καλλιτέχνιδας στην χώρα πυροδότησε συχνά επικρίσεις.
Ιδίως το 2013 η πρόεδρος του Μαλάουι, εκείνη την εποχή, η Τζόις Μπάντα, είχε κατηγορήσει τη Μαντόνα ότι συμπεριφερόταν στις αρχές αλαζονικά, απαιτώντας να την αντιμετωπίζουν ως πρόσωπο VIP, ενώ καυχιόταν υπερβολικά για την γενναιοδωρία της προς τους κατοίκους της χώρας.
Μετά την αποχώρηση της Μπάντα το 2014, οι σχέσεις της τραγουδίστριας με το νέο πρόεδρο Πίτερ Μουταρίκα είναι καλύτερες, καθώς ο νέος επικεφαλής του κράτους θα είναι για πάντα ευγνώμων «για το πάθος της Μαντόνας για την χώρα του».
Η Μαντόνα ίδρυσε το 2006 το ίδρυμα "Raising Malawi" το οποίο έχει προσφέρει δωρεές ύψους εκατομμυρίων δολαρίων για την χρηματοδότηση ορφανοτροφείων και διαφόρων θεσμών προστασίας ορφανών στο Μαλάουι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Η ανακοίνωση Κανάκη και οι αντιδράσεις
Έρχεται η πρώτη, διπλή αποχώρηση
Ο παρουσιαστής του Πρωινού σε ακόμα μία διένεξη με τη νέα συνεργάτιδά του στο πάνελ
Αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας του ραδιοφωνικού σταθμού
To κοινό μήνυμα αγάπης
H βραδιά αφιέρωμα στον τραγουδιστή
Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία τους και τη δυσκολία να διαχειριστεί την απώλεια του τραγουδιστή
Όσα αποκάλυψε για το ειδικό αφιέρωμα του ΣΚΑΪ
Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας και Έλενα Παπαρίζου
Η στιχομυθία της δημοσιογράφου με τον παρουσιαστή
«Έκλεισα τα μαγαζιά μου ενώ ήταν κερδοφόρα», τόνισε επίσης ο διάσημος σεφ
Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής
«Αυτό το δώρο θα σου φέρει κάτι καλό και κάτι κακό θα σου πάρει»
Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνεργασία τους
Πότε θα προβληθεί η εκπομπή - αφιέρωμα
Ο βραβευμένος με Αργυρό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας φέρνει την τέχνη του στην τηλεόραση
Η δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.