TV & Media

Αντόνιο Μπαντέρας: Ο Τραμπ είναι η αρσενική Τσιτσιολίνα

«Είμαι απογοητευμένος με το Brexit»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
331178-685878.jpg
EPA/Mario Guzman

Εκτός από το νέο του επαγγελματικό βήμα και την εταιρεία σχεδίου μόδας ενδυμάτων και κοσμημάτων και ρολογιών «Antonio Banderas Design», ο Αντόνιο Μπαντέρας παραχωρώντας συνέντευξη στη ισπανική εφημερίδα «El Pais», μίλησε και για τις πολιτικές εξελίξεις σε Ευρώπη κι Αμερική.

Ο ηθοποιός που μοιράζεται εδώ και χρόνια τη ζωή του μεταξύ ΗΠΑ και Μεγάλης Βρετανίας δεν παρέλειψε να εκφράσει την απογοήτευσή του για την επικράτηση του Brexit και την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.

«Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν ζήσει καταστάσεις όπως εγώ γιατί ψήφισαν αυτούς τους τύπους και αυτά τα πράγματα. Αναρωτιέσαι, τι συμβαίνει εδώ;» δήλωσε ο ηθοποιός.

«Αν είναι τελικά ο θυμός. Το ίδιο είχε συμβεί όταν εισήλθε στο ιταλικό κοινοβούλιο πριν από χρόνια η Τσιτσιολίνα, αλλά τώρα μπήκε το θηρίο» προσθέτει παρομοιάζοντας το Τραμπ με την Ιταλίδα πορνοστάρ.

Πάντως πιστεύει ότι η πίσω από την κρίση κρύβεται η «φοβερή οργή του λαού, που εκφράζεται με την απόλυτη διαμαρτυρία». «Θα περιμένουμε να δούμε πώς θα εκφραστεί και ο γαλλικός λαός του χρόνου. Εάν στο τέλος κερδίσει ο λαϊκισμός», είπε ο ηθοποιός

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.