TV & Media

Βραβεία SAG: Απέτυχαν με στιλ στο κόκκινο χαλί (εικόνες)

Τζούλιαν Μουρ, Νικόλ Κίντμαν, Μπρι Λάρσον και Σούζαν Σάραντον στις πιο κακοντυμένες της βραδιάς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
318774-627522.jpg

Τρεις από τις πιο στιλάτες κυρίες του Χόλιγουντ, Τζούλιαν Μουρ, Νικόλ Κίντμαν και Μπρι Λάρσον, ομόφωνα «κέρδισαν» το τίτλο των πιο κακοντυμένων σταρ της βραδιάς στην τελετή απονομής των 22ων Βραβείων της Ένωσης Ηθοποιών στο Λος Άντζελες.

image

image

Καθόλου κολακευτικό το λαχανί χρώμα που επέλεξε η 55χρονη Τζούλιαν Μουρ, αλλά μπορεί και να θεωρηθεί καλόγουστο μπροστά στο ροζ - μοβ Gucci της 48χρονης Κίντμαν που σκούπιζε στο πέρασμά της κόκκινο χαλί. Η 26χρονη Μπρι Λάρσον που είχε εντυπωσιάσει στις Χρυσές Σφαίρες αυτή τη φορά συγκαταλέχθηκε στα fail της βραδιάς.

image

image

image

Πολλά αρνητικά σχόλια απέσπασε η 69χρονη Σούζαν Σάραντον με το αποκαλυπτικό για την ηλικία της ντεκολτέ.

image

Πάντως η κακογουστιά ήταν άφθονη σε μια τελετή που πραγματοποιείται πάντα μετά τις Χρυσές Σφαίρες και πριν από τα Όσκαρ και δείχνει την τάση για το ποιοι θα είναι μεγάλοι νικητές στα βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

image

image

image

Και αυτή τη φορά ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν ανάμεσα στους νικητές, ενώ και τέσσερις μαύροι ηθοποιοί μονοπώλησαν τις τηλεοπτικές κατηγορίες στα βραβεία του Σωματείου - με τον Ίντρις Έλμπα να κερδίζει, εκτός από το βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου για το τηλεοπτικό «Luther» και το βραβείο Β΄ Ανδρικού Ρόλου για Κινηματογραφική Ταινία για το «Beasts of no Nation».

image

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ