- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Η Ελένη Καρακάση αποκάλυψε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία αναδοχής και το παιδί έχει πλέον έρθει στο σπίτι της ίδιας και του συζύγου της.
Σε μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο της προσωπικής της ζωής βρίσκεται η Ελένη Καρακάση, η οποία αποκάλυψε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία αναδοχής που είχε ξεκινήσει μαζί με τον σύζυγό της.
Η ηθοποιός Ελένη Καρακάση, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», αναφέρθηκε στην απόφαση του ζευγαριού να προχωρήσει σε αναδοχή, για την οποία είχε μιλήσει και στο παρελθόν. Αυτή τη φορά, ωστόσο, αποκάλυψε ότι η περίοδος αναμονής ολοκληρώθηκε και το παιδί βρίσκεται πλέον στο σπίτι τους.
«Είναι ένα κομμάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Ούτως ή άλλως το ξέρεις ότι με τον άνδρα μου ήμασταν σε διαδικασία αναδοχής, που έγινε κιόλας η αναδοχή. Ήρθε το παιδάκι μας στο σπίτι», δήλωσε η Ελένη Καρακάση.
Η ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά και σε προηγούμενες δηλώσεις της για τα βήματα που ακολούθησε το ζευγάρι, διευκρινίζοντας ότι επέλεξαν την κρατική και όχι τη διακρατική διαδικασία αναδοχής.
Το «ταίριασμα» με το παιδί
Σε παλαιότερη τοποθέτησή της, η Ελένη Καρακάση είχε αναφέρει ότι το ζευγάρι είχε «ταιριάξει» με ένα παιδί από την Ελλάδα.
«Τώρα είμαστε στη φάση που έχουμε ταιριάξει με ένα παιδάκι από την Ελλάδα. Ακολουθήσαμε την κρατική διαδικασία, όχι τη διακρατική. Η δική μας περίπτωση πήγε λίγο νωρίτερα γιατί προηγήθηκε η αίτηση που είχαμε κάνει για αναδοχή», είχε πει.
Παράλληλα, είχε εξηγήσει ότι οι περιπτώσεις παιδιών που βρίσκονται σε διαδικασία αναδοχής είναι περισσότερες από εκείνες που αφορούν την υιοθεσία, κάτι που, όπως είχε σημειώσει, συνέβαλε στο να προχωρήσει σχετικά γρήγορα η δική τους διαδικασία.
«Τα παιδιά της αναδοχής είναι περισσότερα από τα παιδιά της υιοθεσίας, και έγιναν όλα σχετικά γρήγορα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.
Η αναμονή μέχρι να έρθει στο σπίτι
Η Ελένη Καρακάση είχε μιλήσει επίσης για το διάστημα που χρειάστηκε μέχρι να πραγματοποιηθεί το «ταίριασμα» με το παιδί.
«Σε κάτι λιγότερο από τα δύο χρόνια της αίτησής μας, μάς ήρθε το ταίριασμα με ένα παιδάκι της αναδοχής», είχε δηλώσει. «Θα μπορούσε το παιδί να έχει έρθει στο σπίτι μας από τα Χριστούγεννα. Εμείς είμαστε έτοιμοι και το περιμένουμε από τα Χριστούγεννα, αλλά δυσκολεύεται το παιδί γιατί είναι αρκετά μεγάλο, είναι 8 χρονών», είχε εξηγήσει.
Πλέον, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Ελένη Καρακάση, η διαδικασία της αναδοχής ολοκληρώθηκε και το παιδί βρίσκεται στο σπίτι της ίδιας και του συζύγου της, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο για την οικογένειά τους.