- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Η Πηγή Δεβετζή είχε το Σάββατο (6.12) τροχαίο ατύχημα στην Καβάλα
Η Πηγή Δεβετζή βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά το σοκαριστικό τροχαίο που είχε το Σάββατο (6.12) στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Καβάλας. Η Πηγή Δεβετζή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με τον Ant1, η Πηγή Δεβετζή φορούσε τη ζωή της, ωστόσο, φέρεται να εκτοπίστηκε από τη θέση του οδηγού και να κατέληξε στη θέση του συνοδηγού από όπου δεν μπορούσε να βγει, αφού το όχημα ήταν γυρισμένο στο πλάι. Η ίδια έκανε γνωστό το περιστατικά μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.
«Θέλω αρχικά να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε με τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματά σας για το σοβαρό ατύχημα που είχα. Δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους γιατί βρίσκομαι σε σοκ, αλλά αυτό που ήθελα να σας πω είναι ότι πάντα κάνω το σταυρό μου πριν ξεκινήσω για ένα ταξίδι και αυτό ήταν που με έσωσε. Ο Χριστός ήταν πάντα δίπλα μου και βγήκα σώα από αυτό το άσχημο γεγονός!! Είμαι καλά στην υγεία μου. Νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο Καβάλας για προληπτικούς λόγους εδώ όπου με προσέχουν πάρα πολύ!! Σύντομα θα επανέλθω κοντά σας όταν ξεπεράσω το σοκ που έπαθα!! Και πάλι σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!! Να μας έχει όλους ο Θεός καλά, όλους», έγραψε η Πηγή Δεβετζή.