- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιάννης Μπέζος: Τα παιδιά δεν θέλουν συμβουλές, θέλουν παραδείγματα
Όσα είπε για τη σχέση με την κόρη του
Ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε στην κόρη του, Ηρώ και τον ρόλο των γονέων στη ζωή των παιδιών τους
Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο OPEN και την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ», όπου - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε στη σχέση με την κόρη του.
«Με την κόρη μου δεν μιλάμε για τη δουλειά. Κάνει τη δική της διαδρομή εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Θα έλεγε κανείς ότι έχουμε καθημερινή επαφή και βρισκόμαστε, δεν έχουμε τέτοια πράγματα γιατί ο χρόνος δεν βολεύει καθόλου», είπε ο Γιάννης Μπέζος για τη σχέση με την κόρη του - επίσης ηθοποιό - Ηρώ Μπέζου και πρόσθεσε: «Φυσικά και έχουμε επαφές, δεν το συζητώ, αλλά όχι τέτοιου τύπου. Ακολουθεί τον δικό της δρόμο και δεν ανακατεύομαι καθόλου».
Επιπλέον, ρωτήθηκε για τον ρόλο έχουν οι γονείς στο μεγάλωμα του παιδιού τους. «Τα παιδιά παίρνουν από τους γονείς αυτά που κρύβουν και αυτά που λένε. Δεν θέλουν συμβουλές, θέλουν παραδείγματα. Δεν είμαστε φίλοι με τα παιδιά, αυτό είναι μύθος. Θέλουν μητέρα και πατέρα, να αναφέρονται κάπου. Θέλουν αντίπαλο», είπε ο Γιάννης Μπέζος.
Τι είπε ο Γιάννης Μπέζος για τον Πέτρο Φιλιππίδη;
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιάννης Μπέζος ρωτήθηκε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. «Δεν κρίνω εύκολα τους ανθρώπους. Είμαι σίγουρος ότι θα σκεφτεί τα πράγματα μόνος του. Η περιπέτεια αυτή για μένα θα ήταν προτιμότερο να ήταν ένα κακό όνειρο, αλλά το λέω αυτό – γιατί είμαστε εύκολη στην κριτική – δεν είμαστε άγιοι οι άνθρωποι. Πρέπει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί. Να στραφούμε προς τα μέσα και να κάνει κάποιος την αυτοκριτική του».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, Κατερίνα Γκιουζέλη απέκτησαν το πρώτο τους παιδί
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή
Τι δήλωσε για τη μικρή περιπέτεια που αντιμετωπίζει
Η αναφορά της ηθοποιού σε παλαιότερες εποχές του χορού και του θεάτρου
Η ποινή που του επιβλήθηκε
«Το τελευταίο μου φλερτ ήταν μια υπάλληλος γηροκομείου» πρόσθεσε
Οι δύο ηθοποιοί έκαναν μαζί διακοπές στη Σρι Λάνκα και εγκλωβίστηκαν λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την οικογένειά της
Όσα δήλωσε ανήμερα των γενεθλίων του
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής
Η ανάρτηση για τους Έλληνες εγκλωβισμένους στο Ντουμπάι
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Η συνάντηση με τον θρύλο της Eurovision Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.