- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Μαριάννα Τουμασάτου στοχοποιεί τα εμβόλια και βλέπει παντού… Χίτλερ
Είχε μάλιστα έντονο διάλογο μέσω social με την Ελεωνόρα Μελέτη
Η Μαριάννα Τουμασάτου ξέσπασε για κυβέρνηση, εμβόλια και… Χίτλερ
Η Μαριάννα Τουμασάτου προκάλεσε έντονες συζητήσεις με δηλώσεις της στη διαδικτυακή εκπομπή «50 λεπτά» της Μαντώς Γαστεράτου.
«Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι σε έναν πλανήτη; Πάτε λίγο στη σειρά να δούμε ποιον θα πρωτοσκοτώσουμε να ησυχάσουμε…», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Τουμασάτου, σε μια φράση που αναπαράχθηκε μαζικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η ίδια αναφέρθηκε και στα εμβόλια, υποστηρίζοντας ότι ανέδειξαν τον χειρότερο εαυτό της κοινωνίας:
«Ακόμα και τα εμβόλια έχουν φέρει στην επιφάνεια τον χειρότερο εαυτό του καθενός. Χτυπάνε το νευρικό σύστημα... έχω θυμό πολύ…».
Οι δηλώσεις της Μαριάννας Τουμασάτου προκάλεσαν την αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία σχολίασε δημόσια:
«Η δικαιοσύνη που θέλει και οραματίζεται η κυρία Τουμασάτου, θα έρθει με το να βάλει στη σειρά αυτούς που δεν της αρέσουν, για να δει ποιον θα πρωτοσκοτώσει; Και ειπώνεται αυτό μετά τη δολοφονία πολιτικού προσώπου;».
Η Ελεονώρα Μελέτη επεσήμανε ότι τέτοιες τοποθετήσεις είναι επικίνδυνες σε μια περίοδο έντονης κοινωνικής πόλωσης, υπογραμμίζοντας την ευθύνη των δημόσιων προσώπων.
Η Μαριάννα Τουμασάτου επανήλθε, απαντώντας ότι τα σχόλιά της είχαν γίνει πριν από τη δολοφονία πολιτικού προσώπου και πως παρερμηνεύτηκαν:
«Τα είπα πριν τη δολοφονία, ώστε να μη θεωρηθεί ότι συνδέονται με αυτό το γεγονός. Η έκφρασή μου ήταν ένας τρόπος να καταδείξω την αγανάκτησή μου. Η κυρία Μελέτη μπορεί να ξεχωρίσει τη διαφορά στον τρόπο που εκφράζεται κάποιος».
Συμπλήρωσε μάλιστα: «Θα συνεχίσω να κρίνω την κυβέρνηση όσο εξακολουθεί να τηρεί τις θέσεις της για το Ισραήλ, τα Τέμπη, τον ΟΠΕΚΕΠΕ και όσα άλλα ζητήματα μάς απασχολούν».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσα είπε για την αδελφή του, Βάσω και την καταγγελία περί σεξουαλικής κακοποίησης
Ο ηθοποιός ήταν κουμπάρος στον γάμο του με τη Θάλεια Ματίκα
Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια
«Είμαι πολύ ευλογημένος», δήλωσε ο τραγουδιστής
Η εξομολόγηση για τα σχόλια που τον στεναχώρησαν
Η φωτογραφία στην επίδειξη μόδας της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Όσα είπε στην επιστροφή της στη σκηνή μετά την ακύρωση συναυλιών
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε αθέατες πτυχές από εκείνη την ημέρα που στάθηκε όλος ο κόσμος στο πλευρό του
Όσα βίωσε η ηθοποιός όταν ήταν 18 ετών
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Όταν έγινα παππούς, νοηματοδοτήθηκε η ζωή μου ξανά»
«Είναι ένα ιστορικό πρόσωπο που εμπιστεύομαι» είπε η ηθοποιός
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο συνάδελφος του Μιχάλη Μόσιου είχε αφήσει να εννοηθεί ότι πέθανε εγκαταλελειμμένος από την οικογένειά του
Η δημοσίευση συγκέντρωσε γρήγορα πλήθος σχολίων και likes
«Μπαμπά, η απώλειά της θα είναι πάντα ένα κομμάτι της ζωής μας, αλλά το να σε έχω δίπλα μου κάνει αυτό το βάρος λίγο πιο εύκολο να το κουβαλάω. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα ο ήρωάς μου»
«Σε εμένα αυτά να ξέρετε, κύριε υπουργέ, δεν περνάνε»
«Δημιουργεί ένα περιβάλλον τέτοιο που θέλεις να γυρίσεις σπίτι»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.