- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μέμος Μπεγνής: Εννοείται ότι πρέπει τα ζευγάρια να κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες
«Εγώ δεν πιστεύω στην απιστία»
Μέμος Μπεγνής: Εννοείται ότι πρέπει τα ζευγάρια να κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες
Την άποψή του για την απιστία σε μία σχέση αλλά και τη συμβίωση των ζευγαριών εξέφρασε ο Μέμος Μπεγνής.
Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε ότι ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον, σημειώνοντας ότι ίδιος δεν πιστεύει στην απιστία, και προσθέτοντας ότι, και να συμβεί, «δεν έγινε και κάτι».
Ο Μέμος Μπεγνής, σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day», εμφανίστηκε υπέρμαχος του να κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες δύο σύντροφοι, προσθέτοντας ότι «είναι πολύ πολιτισμένο και νομίζω ότι αναζωπυρώνει μια σχέση».
«Εγώ δεν πιστεύω στην απιστία, το έχω πει 100 χιλιάδες φορές, μη λέμε τα ίδια. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον, οπότε και κάποια φορά να συμβεί, δεν έγινε και κάτι, μην τρελαθούμε. Και με το ίδιο πρόσωπο σε μια μακροχρόνια σχέση να είσαι, κάποια στιγμή θα συμβεί. Δεν μπορεί να μη συμβεί, γιατί ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον. Μπορεί να με βρίσουν, αλλά εγώ αυτό πιστεύω», ανέφερε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.
«Εννοείται ότι πρέπει τα ζευγάρια να κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες. Θέλω και εγώ να κοιμηθώ μόνος μου βρε παιδί μου, στο κρεβάτι μου, ή να μην έχω στο σπίτι κανέναν. Μου αρέσει αυτό εμένα, είναι πολύ πολιτισμένο και νομίζω ότι αναζωπυρώνει μια σχέση. Όταν σου λείψει, θέλεις περισσότερο μετά. Οπότε είναι καλό να κοιμάσαι ξεχωριστά. Όχι πάντα. Αλλά κάποιες φορές, εγώ το επιζητώ», πρόσθεσε ο ίδιος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή
Τι δήλωσε για τη μικρή περιπέτεια που αντιμετωπίζει
Η αναφορά της ηθοποιού σε παλαιότερες εποχές του χορού και του θεάτρου
Η ποινή που του επιβλήθηκε
«Το τελευταίο μου φλερτ ήταν μια υπάλληλος γηροκομείου» πρόσθεσε
Οι δύο ηθοποιοί έκαναν μαζί διακοπές στη Σρι Λάνκα και εγκλωβίστηκαν λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την οικογένειά της
Όσα δήλωσε ανήμερα των γενεθλίων του
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής
Η ανάρτηση για τους Έλληνες εγκλωβισμένους στο Ντουμπάι
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Η συνάντηση με τον θρύλο της Eurovision Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς
Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
...και ακριβοδίκαιη κριτική για Good Job Nicky
Όσα είπε ο τραγουδιστής για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.