Showbiz

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η κυρία από το ψιλικατζίδικο μου είπε ότι ο σύντροφός μου με απατούσε

Η ηθοποιός περιέγραψε ένα απίστευτο και αστείο περιστατικό από το παρελθόν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρκέλλα Γιαννάτου
Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η κυρία από το ψιλικατζίδικο μου είπε ότι ο σύντροφός μου με απατούσε © NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου αποκάλυψε ότι ιδιοκτήτρια ψιλικατζίδικου της είχε πει ότι ο σύντροφός της την απατά

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου βρέθηκε στην εκπομπή «Τετράγωνα των Αστέρων» και μίλησε για το περιστατικό που βίωσε πριν από λίγα χρόνια, όταν η ιδιοκτήτρια ενός ψιλικατζίδικου στην Καλλιθέα, όπου έμενε η ηθοποιός τής «αποκάλυψε» ότι ο σύντροφός της την απατά. 

«Πριν κάποια χρόνια, στην πρώτη σειρά που δούλευα ever, πήγα να πάρω τσιγάρα στο ψιλικατζίδικο απέναντι και μου είπε η κυρία που δούλευε εκεί ότι με απατά ο σύντροφός μου. Και γύρισα στο σπίτι και γίναμε μπίλιες, τύπου “και με απατάς και την φέρνεις εδώ; Πού το ξέρει η κυρία από το ψιλικατζίδικο;”», είπε αρχικά η Μαρκέλλα Γιαννάτου και συνέχισε την αφήγησή της αποκαλύπτοντας ότι έγινε τελικά μία μεγάλη παρεξήγηση. 

«Αυτό έγινε, γιατί η κυρία στην Καλλιθέα μου έλεγε ότι με απατούσε ο σύντροφός μου στη σειρά, ο ηθοποιός που κάναμε το ζευγάρι, όχι ο κανονικός μου σύντροφος. Αλλά εμ μυαλό εκείνη, εμ κι εγώ που δεν το κατάλαβα ποτέ!».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY