- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τζένη Καζάκου: Ήξερα ότι υπάρχει κακός ανταγωνισμός στη δουλειά μας - Τον βίωσα
«Έχω σοκάρει εγώ τον εαυτό μου»
Τζένη Καζάκου: Ήξερα ότι υπάρχει κακός ανταγωνισμός στη δουλειά μας - Τον βίωσα
Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (26.05) η Τζένη Καζάκου.
Η νεαρή ηθοποιός, μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, εξομολογήθηκε τον έρωτα που βιώνει το τελευταίο διάστημα, ενώ «έσπασε» on camera αναφερόμενη σε ένα προσωπικό της βίωμα που την έκανε να στραφεί στην ψυχοθεραπεία.
«Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου, προσπαθώ όμως να βλέπω τα θετικά και να μην με μαστιγώνω τόσο. Χαίρομαι που υπάρχει εξέλιξη, βλέπω όλα τα πλάνα στα επεισόδια. Αντιλαμβάνομαι ότι πάω καλά και κάνω αυτό που μου αρέσει, δεν το αντιλαμβάνομαι ως επιτυχία», δήλωσε αρχικά η Τζένη Καζάκου.
«Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Ανδριανό, είναι σεφ. Του φαινόταν περίεργη η δουλειά μου στην αρχή, γιατί δεν την ήξερε, αλλά του εξήγησα κάποια πράγματα. Ήταν περίεργο», παραδέχθηκε η ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
«Ήξερα ότι υπάρχει κακός ανταγωνισμός στη δουλειά μας»
«Ήξερα ότι υπάρχει κακός ανταγωνισμός στη δουλειά μας, τον βίωσα. Αυτό που πρέπει να σαμποτάρεις τον άλλο για να βγεις εσύ μπροστά, υπήρχε μια υποτίμηση προς το πρόσωπό μου στον αέρα, έχει τύχει να κοιτάνε περίεργα όταν δεν τους δείχνει η κάμερα. […] Πλέον δεν πληρώνω το τίμημα του επιθέτου μου, όσο προχωράω και εξελίσσομαι αρχίζω και φεύγω από αυτό, είμαι η Τζένη», ανέφερε σε άλλο σημείο η Τζένη Καζάκου.
«Πριν έναν χρόνο συνέβη κάτι στη ζωή μου. Πυροδότησε τραύματα από το παρελθόν που δεν είχα αντιληφθεί ότι τα έχω, έβγαιναν όμως στη συμπεριφορά μου και στην καθημερινότητά μου. Άρχισα να κάνω συστηματικά ψυχοθεραπεία και με αυτόν τον τρόπο βρήκα τον εαυτό μου. Συνδέθηκα με το μέσα μου, η διαδρομή ήταν επίπονη. Ήταν σαν να ζούσα σε μία φούσκα και ξαφνικά εγώ την έσκασα και είδα την πραγματικότητα», εξομολογήθηκε η Τζένη Καζάκου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσα είπε ο ηθοποιός για την καλλιτεχνική δημιουργία
Ο τραγουδιστής έδωσε την πρώτη του απάντηση στα σχόλια για τη συναυλία του στην Κύπρο
Η ανάρτηση της χαρμόσυνης είδησης
Οι αλήθειες της για την ηλικία, τη φθορά και τις βραδιές που τραγουδούσε για 70 άτομα
Όσα είπε για την πρώτη συνάντησή τους σε νυχτερινό κέντρο
Ο δικηγόρος του ανέφερε ότι υπήρχε αμφισβήτηση σχετικά με το αποτέλεσμα της μέτρησης
Τα λόγια αγάπης για τον ηθοποιό και τα δύο της παιδιά
«Πιστεύω ότι κανένας δεν μπορεί να είναι αυτό που ήταν κάποιος άλλος»
Η μητέρα της, που έφυγε από τη ζωή τον Μάιο, θα έκλεινε σήμερα τα 56 της χρόνια
Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής
«Αυτό το σώμα έχω και με αυτό θα κυκλοφορώ»
Η ανάρτησή της στο Instagram
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μπέσσυ Μάλφα και Νίκη Σκιαδαρέση συγκινημένοι στον γάμο της Όλγας
Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας
«Βρείτε λίγο χρόνο ή πολύ και να πάτε να δείτε τη μαμά και τον μπαμπά σας»
Η ανάρτηση της ηθοποιού για τον ηλικιακό ρατσισμό και τα σχόλια που δέχθηκε σε φωτογραφία της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.