Ιωάννα Τούνη: Ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου
Η ανάρτηση που έκανε στο TikTok για τη λήξη του συμφώνου συμβίωσης
Ιωάννα Τούνη: Ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - Η ανάρτηση που έκανε στο TikTok για τη λήξη του συμφώνου συμβίωσης
Το τελευταίο διάστημα οι φήμες πως η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν χωρίσει είχαν αρχίσει να φουντώνουν με το ζευγάρι ωστόσο, να μην τις επιβεβαιώνει ούτε όμως και να τις διαψεύδει.
Το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου όμως, η Ιωάννα Τούνη επιβεβαίωσε τον χωρισμό της, γράφοντας στο Instagram: «Για να σταματήσει κάπου κι αυτό το κουσκουκάκι… ναι, χώρισα», ενώ αργότερα ανέβασε κι ένα βίντεο στο TikTok, όπου εξηγεί αναλυτικά τι συνέβη.
Στο βίντεο που ανέβασε, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι έχει χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό και ζητάει σεβασμό για το παιδί που έχει αποκτήσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
«Καταλαβαίνω ότι από τη στιγμή που έχω εκθέσει τη ζωή μου, πρέπει να απολογηθώ καλώς ή κακώς γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα, πρέπει να απολογηθώ για το τι ακριβώς συμβαίνει. Η αλήθεια είναι ότι έχω χωρίσει με τον Δημήτρη εδώ και πάρα πολύ καιρό. Χθες ολοκληρώθηκε και τυπικά όλη η διαδικασία της λήξης συμφώνου συμβίωσης. Δεν θέλω να μου στέλνεις μηνύματα «γιατί, αν το δουλέψατε». Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί με τον Δημήτρη και χωρίς καμία υπερβολή τα τελευταία τρία το δουλεύαμε. Τον αγαπάω πάρα πολύ, με αγαπάει και αυτός πάρα πολύ. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση και ελπίζω να παραμείνει έτσι, το εύχομαι από την καρδιά μου και θα προσπαθήσω πάρα πολύ και πιστεύω και αυτός το ίδιο.
»Έχουμε ένα μωρό, το οποίο είναι υπέροχο, δεν μετανιώνω σε τίποτα όλο αυτό που έζησα με τον Δημήτρη. Ο Πάρης είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο. Θέλω να σεβαστείτε όπως θα σεβαστώ και εγώ ότι υπάρχει ένα παιδί στη μέση και να μη βγάζετε πράγματα από το κεφάλι σας. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, ειδικά τους δημοσιογράφους. Καταλαβαίνω ότι ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ ευχάριστος. Ούτε για μένα ήταν ευχάριστος. Ούτε για μένα ήταν επιλογή» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.
@j.touni Παρακαλώ πολύ να σεβαστείτε ότι υπάρχει και ένα μωράκι στην μέση και να σταματήσετε να «τραβάτε το θέμα από τα μαλλιά». Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθείτε οι δημοσιογράφοι, όπως η κινητοποίηση του κόσμου για τις πορείες στις 28 του μήνα!!! Ευχαριστώ 🙏🏼❤️
♬ original sound - Ioanna Touni
Και συμπλήρωσε: «Έχω μια πικρία που το παιδικό μου όνειρο για οικογένεια δεν έχει εξελιχθεί όπως θα το ήθελα. Σίγουρα το πάλεψα. Μη μου στέλνετε μηνύματα τι ωραίο ζευγάρι ήσασταν. Ναι το ξέρουμε, είμαστε κούκλοι, τον λατρεύω, είναι πανέξυπνος. Του εύχομαι από την καρδιά μου τα καλύτερα. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να το πω».
Στη συνέχεια η Ιωάννα Τούνη παρότρυνε τον κόσμο και τα ΜΜΕ να μην ασχολούνται με τον χωρισμό της, αλλά αντιθέτως να υπάρξει κινητοποίηση για την μεγάλη πορεία για τα Τέμπη, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2023, και τον Απρίλιο του 2024 απέκτησαν την κόρη τους
«Η παχυσαρκία είναι ασθένεια, δεν είναι χούι», δήλωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης
Η παρουσιάστρια μιλά για τη συνεργασία, τις απαιτήσεις της και τις πρόσφατες δημόσιες αιχμές εναντίον της
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι απαντάει ο συμπρωταγωνιστής της
Τι είπε σε δηλώσεις της
Η ερώτηση που τον ενόχλησε
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Η αναφορά της ηθοποιού σε όσα συνέβησαν πριν λίγο καιρό
«Είναι μία τεράστια αλλαγή» ανέφερε ο τραγουδιστής
Τι δήλωσε η γνωστή ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.