Πολιτικη & Οικονομια

Παπαδοπούλου για το περιστατικό με τον Κωνσταντόπουλο του ΠΑΣΟΚ: «Η συνέχεια στη Δικαιοσύνη»

Θερμό επεισόδιο on και off κάμερα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Παπαδοπούλου για το περιστατικό: «Η συνέχεια στη Δικαιοσύνη»

Συνέχεια στην αντιπαράθεσή της με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο του ΠΑΣΟΚ δίνει η Άννα Παπαδοπούλου, ανακοινώνοντας το βράδυ της Πέμπτης ότι προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη μετά το επεισόδιο που, όπως καταγγέλλει, σημειώθηκε εκτός τηλεοπτικού αέρα στο ART TV.

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.Α.Σ. απάντησε με ανάρτησή της στη δήλωση του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι εκείνος επιχειρεί να παρουσιάσει όσα συνέβησαν ως μια έντονη πολιτική αντιπαράθεση και να αρνηθεί τους ισχυρισμούς της για τη συμπεριφορά του όταν έκλεισαν οι κάμερες. Η αρχική καταγγελία της για το επεισόδιο είχε δημοσιοποιηθεί νωρίτερα την Πέμπτη. 

«Δυστυχώς, ο κ. Κωνσταντόπουλος δεν μου αφήνει άλλη επιλογή από το να προσφύγω στη Δικαιοσύνη», ανέφερε η Άννα Παπαδοπούλου.

Η ίδια επαναλαμβάνει ότι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος την αποκάλεσε «σκουπίδι» και κινήθηκε δύο φορές απειλητικά προς το μέρος της. Πρόκειται για καταγγελίες της ίδιας, τις οποίες ο πρώην βουλευτής δεν αποδέχεται.

Η Άννα Παπαδοπούλου αναφέρει ακόμη ότι στο περιστατικό υπήρχαν μάρτυρες, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κτιστάκης. Όπως υποστηρίζει, ζήτησε επίσης υλικό από τις κάμερες του τηλεοπτικού σταθμού, αλλά ενημερώθηκε ότι δεν υπάρχει.

«Όποιος εξυβρίζει μια γυναίκα αποκαλώντας την “σκουπίδι” και κινείται επανειλημμένα απειλητικά προς το μέρος της, προκαλώντας της φόβο για τη σωματική της ακεραιότητα, δεν μπορεί την επόμενη ημέρα να της κουνάει το δάχτυλο και να την εγκαλεί για πολιτικές σκοπιμότητες», έγραψε.

«Δεν αποδέχθηκα τη συγγνώμη του»

Η Άννα Παπαδοπούλου επιβεβαιώνει ότι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος επέστρεψε μετά το περιστατικό και της ζήτησε συγγνώμη, εξηγεί όμως γιατί επέλεξε να μην τη δεχθεί.

«Δεν αποδέχθηκα τη συγγνώμη σας γιατί σκέφτομαι όλες εκείνες τις γυναίκες που άκουσαν μια συγγνώμη το βράδυ και την επόμενη ημέρα βρέθηκαν αντιμέτωπες με την ίδια συμπεριφορά», ανέφερε.

Παράλληλα, στρέφεται και προς το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη, υποστηρίζοντας ότι η μέχρι στιγμής στάση τους απέναντι στην καταγγελία της δημιουργεί ερωτήματα.

«Δεν σας στοχοποιεί η καταγγελία μου. Σας εκθέτουν οι πράξεις σας. Η συνέχεια θα δοθεί στη Δικαιοσύνη. Ούτε βήμα πίσω», καταλήγει.

Τι απαντά ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος απορρίπτει την εκδοχή που παρουσιάζει η Άννα Παπαδοπούλου και υποστηρίζει ότι η υπόθεση επιχειρείται να χρησιμοποιηθεί πολιτικά.

Στη δήλωσή του αναφέρει ότι η Άννα Παπαδοπούλου «μετά την παρέλευση 20 ωρών θυμήθηκε να ανακινήσει ζήτημα» σχετικά με την τηλεοπτική τους αντιπαράθεση και συνδέει τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας με την πολιτική ατζέντα της ΕΛ.Α.Σ.

Ο πρώην βουλευτής αναγνωρίζει πάντως ότι οι τόνοι της αντιπαράθεσης ήταν υπερβολικά υψηλοί.

«Με την κα Παπαδοπούλου αντιπαρατέθηκα πολιτικά σε οξείς τόνους, τους οποίους αναγνωρίζω ως λάθος μου. Εξάλλου, στο τέλος της εκπομπής της ζήτησα συγγνώμη προσωπικά», αναφέρει.

Υποστηρίζει επίσης ότι δέχθηκε και ο ίδιος απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, ενώ απορρίπτει την κατηγορία ότι το περιστατικό ήταν κάτι περισσότερο από έντονη πολιτική σύγκρουση.

«Δεν θα επιτρέψω όμως την εργαλειοποίηση ενός συμβάντος για να βγει το κόμμα ΕΛ.Α.Σ. από τα πολιτικά του αδιέξοδα», σημειώνει.

Η διαφωνία των δύο πλευρών για το τι ακριβώς συνέβη μετά το τέλος της τηλεοπτικής εκπομπής παραμένει, με την Άννα Παπαδοπούλου να δηλώνει πλέον ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.