- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Νέα Δημοκρατία: Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης θα είναι υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης
Θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις ερχόμενες εκλογές
Υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης
Στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στις επόμενες βουλευτικές εκλογές του 2027 ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης.
Η υποψηφιότητά του ανακοινώθηκε επισήμως από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, έπειτα από απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ, «με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ανακοινώνεται ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές του 2027 θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ως υποψήφιος στην εκλογική Περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης».
Η ανακοίνωση σηματοδοτεί την επίσημη ένταξη του Γιώργου Φλωρίδη στον εκλογικό σχεδιασμό της Νέας Δημοκρατίας για την Α’ Θεσσαλονίκης, μία από τις μεγαλύτερες και πολιτικά σημαντικότερες εκλογικές περιφέρειες της χώρας.