Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: Ο κ. Κουτεντάκης μάς λέει τους πιο διεφθαρμένους διότι έτσι έχει αυτό το δικαίωμα από κάπου

Το σχόλιο του υπουργού Υγείας για τις δηλώσεις του τομεάρχη Οικονομικών της ΕΛΑΣ

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άδωνις Γεωργιάδης
Γεωργιάδης: Ο κ. Κουτεντάκης μάς λέει τους πιο διεφθαρμένους διότι έτσι έχει αυτό το δικαίωμα από κάπου © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στις δηλώσεις του Φραγκίσκου Κουτεντάκη ότι η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η πιο διεφθαρμένη της Μεταπολίτευσης

Την απάντησή του στον τομεάρχη Οικονομικών της ΕΛΑΣ, Φραγκίσκο Κουτεντάκη, δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του με αφορμή όσα δήλωσε το στέλεχος του κόμματος Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Action24. 

«Έχει γίνει μία καταγραφή, μία παράθεση μιας σειράς σκανδάλων τα οποία έχουν χαρακτηρίσει τη θητεία αυτής της κυβέρνησης. Με αυτό το σκεπτικό και την εμπλοκή πολλών ανθρώπων της κυβέρνησης και του κυβερνώντος κόμματος σε αυτά καταλήγουμε στο πολιτικό συμπέρασμα ότι πρόκειται για την πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση, το οποίο συμμερίζεται μεγάλο μέρος των Ελλήνων πολιτών», είπε ο κ. Κουτεντάκης. Σε ερώτημα που δέχθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής «Πίσω από τις Γραμμές», για το αν οι βαπτίσεις που πήγε ο Άδωνις Γεωργιάδης και η βόλτα με το ποδήλατο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρνηθα επί lockdown οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η ΝΔ είναι η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση από τη Μεταπολίτευση. 

«Από μόνα τους αυτά δεν οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα, αλλά υπάρχουν και πιο σοβαρά σκάνδαλα. Υπάρχουν οι Υποκλοπές, ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Δεν είναι όλα τα σκάνδαλα της ίδιας βαρύτητας. Το σκανδαλώδες εδώ είναι η αλαζονεία και η αίσθηση και η πεποίθηση κάποιων ανθρώπων ότι οι νόμοι και οι κανόνες δεν αφορούν αυτούς, ότι αφορούν τους κοινούς θνητούς. Το σκανδαλώδες για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια είναι και το πώς παρουσιάστηκε όλο αυτό. Ότι θα έρχονταν το Χάρβαρντ και φτάσαμε στο σημείο να έρχονται κάποια πανεπιστήμια "που δεν υπάρχουν"», απάντησε ο κ. Κουτεντάκης. 

Η απάντηση Γεωργιάδη στον Κουτεντάκη

Σε αυτήν την τοποθέτηση του κ. Κουτεντάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «Προσέξτε εγώ πρέπει να αποδείξω με βίντεο εάν ο Τσίπρας, που μετέτρεψε την ενεργητική δωροδοκία από κακούργημα σε πλημμέλημα το έκανε ως προϊόν διαφθοράς, αλλά ο σοβαρός κ. Κουντετάκης μπορεί να μας λέει τους πιο διεφθαρμένους διότι έτσι έχει αυτό το δικαίωμα από κάπου…».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κώστας Μπακογιάννης
Παράταξη Μπακογιάννη: Ο Δ. Αθηναίων έκλεισε τον μοναδικό Ξενώνα Μεταβατικής Φιλοξενίας για άστεγους χρήστες

«Τον Μάιο διαβεβαίωνε ότι "ο Ξενώνας δεν κλείνει. Αναβαθμίζεται". Δύο μήνες μετά, αποδείχθηκαν πως ήταν όλα ψέματα» σημειώνει η «Αθήνα Ψηλά»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY