- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεωργιάδης: Ο κ. Κουτεντάκης μάς λέει τους πιο διεφθαρμένους διότι έτσι έχει αυτό το δικαίωμα από κάπου
Το σχόλιο του υπουργού Υγείας για τις δηλώσεις του τομεάρχη Οικονομικών της ΕΛΑΣ
Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στις δηλώσεις του Φραγκίσκου Κουτεντάκη ότι η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η πιο διεφθαρμένη της Μεταπολίτευσης
Την απάντησή του στον τομεάρχη Οικονομικών της ΕΛΑΣ, Φραγκίσκο Κουτεντάκη, δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του με αφορμή όσα δήλωσε το στέλεχος του κόμματος Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Action24.
«Έχει γίνει μία καταγραφή, μία παράθεση μιας σειράς σκανδάλων τα οποία έχουν χαρακτηρίσει τη θητεία αυτής της κυβέρνησης. Με αυτό το σκεπτικό και την εμπλοκή πολλών ανθρώπων της κυβέρνησης και του κυβερνώντος κόμματος σε αυτά καταλήγουμε στο πολιτικό συμπέρασμα ότι πρόκειται για την πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση, το οποίο συμμερίζεται μεγάλο μέρος των Ελλήνων πολιτών», είπε ο κ. Κουτεντάκης. Σε ερώτημα που δέχθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής «Πίσω από τις Γραμμές», για το αν οι βαπτίσεις που πήγε ο Άδωνις Γεωργιάδης και η βόλτα με το ποδήλατο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρνηθα επί lockdown οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η ΝΔ είναι η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση από τη Μεταπολίτευση.
«Από μόνα τους αυτά δεν οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα, αλλά υπάρχουν και πιο σοβαρά σκάνδαλα. Υπάρχουν οι Υποκλοπές, ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Δεν είναι όλα τα σκάνδαλα της ίδιας βαρύτητας. Το σκανδαλώδες εδώ είναι η αλαζονεία και η αίσθηση και η πεποίθηση κάποιων ανθρώπων ότι οι νόμοι και οι κανόνες δεν αφορούν αυτούς, ότι αφορούν τους κοινούς θνητούς. Το σκανδαλώδες για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια είναι και το πώς παρουσιάστηκε όλο αυτό. Ότι θα έρχονταν το Χάρβαρντ και φτάσαμε στο σημείο να έρχονται κάποια πανεπιστήμια "που δεν υπάρχουν"», απάντησε ο κ. Κουτεντάκης.
Η απάντηση Γεωργιάδη στον Κουτεντάκη
Σε αυτήν την τοποθέτηση του κ. Κουτεντάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «Προσέξτε εγώ πρέπει να αποδείξω με βίντεο εάν ο Τσίπρας, που μετέτρεψε την ενεργητική δωροδοκία από κακούργημα σε πλημμέλημα το έκανε ως προϊόν διαφθοράς, αλλά ο σοβαρός κ. Κουντετάκης μπορεί να μας λέει τους πιο διεφθαρμένους διότι έτσι έχει αυτό το δικαίωμα από κάπου…».
Προσέξτε εγώ πρέπει να αποδείξω με βίντεο εάν ο Τσίπρας, που μετέτρεψε την ενεργητική δωροδοκία από κακούργημα σε πλημμέλημα το έκανε ως προϊόν διαφθοράς αλλά ο σοβαρός κ. Κουντετάκης μπορεί να μας λέει τους πιο διεφθαρμένους διότι έτσι έχει αυτό το δικαίωμα από κάπου… https://t.co/HktUFkT1rX
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) July 8, 2026
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Πλήρωσε επικοινωνιολόγους για να αναβιώσει τις πιο σκοτεινές πλευρές της τοξικής του εποχής» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Τι αλλάζει για τους δικαιούχους
«Τον Μάιο διαβεβαίωνε ότι "ο Ξενώνας δεν κλείνει. Αναβαθμίζεται". Δύο μήνες μετά, αποδείχθηκαν πως ήταν όλα ψέματα» σημειώνει η «Αθήνα Ψηλά»
Τι ζητούν οι λογιστές, τι σχεδιάζει η ΑΑΔΕ
Το σχόλιο του υπουργού Υγείας για τις δηλώσεις του τομεάρχη Οικονομικών της ΕΛΑΣ
Σχόλιο με αφορμή τις εξελίξεις στην Κουμουνδούρου
«Το πρόβλημα της χώρας και της πολιτικής τοξικότητας την οποία ζούμε δεν είναι ο Άδωνις, αλλά ο αδωνισμός»
«Έχω κουραστεί να λέω ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της θητείας»
Μορφή κατά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά
Κατά της αναβολής Πολάκης και Παππάς
Πώς διαμορφώνται τα ποσοστά των κομμάτων
Εννέα στους δέκα θεωρούν την ακρίβεια το μεγαλύτερο πρόβλημα
Τι αναφέρει για ΕΛΑΣ και Αλέξη Τσίπρα
Είχε προηγηθεί σύσκεψη στην Κουμουνδούρου
«Αφήστε εμάς που «το πονάμε ακόμα το μαγαζί» να αποφασίσουμε για την τύχη μας»
Μετά την 18μηνη εφαρμογή του Δικαστικού Χάρτη
Η σημαντικότερη αιτία αγοράς είναι η έλλειψη διαθέσιμου χρόνου
Στο συνέδριο του ECONOMIST ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε μια φιλική συζήτηση με τους συντηρητές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.