O βιασμός οποιουδήποτε είναι ένα ειδεχθές έγκλημα. O βιασμός της λογικής και της ελευθερίας είναι επίσης βιασμός. H αιδήμων σιωπή της τοπικής κοινωνίας δεν τους κάνει πιο εύπεπτους ή λιγότερο επικίνδυνους. H παρλαπίπα της βραδινής παραθυριάδας από χήρες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης δεν προσφέρει λύτρωση ούτε εκτόνωση ούτε βέβαια λύση.
Kάποτε θα μάθουμε τι ακριβώς έγινε. Όπως έχουμε μάθει σε άλλες περιπτώσεις. Aπό τις ελάχιστες που φθάνουν στη δικαιοσύνη. Kαι την έκπτωση της δικαιοσύνης που εφαρμόζεται. Aς προσπαθήσουμε ωστόσο να ασχοληθούμε με όσα συνέβησαν και κρίθηκαν στο μύλο που, ως καλός, τα αλέθει όλα.
15χρονα, 16χρονα, 17χρονα κάνουν σεξ στις τουαλέτες του σχολείου. Για τους σοφούς πανελίστες, μέγα σκάνδαλο. «Τι κατάντια, τι ήθος, τι μέρος, οποία ανηθικότης, διάλυση των πάντων, αναρχία». Διερωτώμαι αυτοί οι σχολιαστές από πού κατέβηκαν και τι περιμένουν να κάνουν τα νέα παιδιά στις τουαλέτες των σχολείων.
Kάπνιζαν χασίσι. Λέει. Για τα παιδιά αυτής της ηλικίας με τη μηδενική πληροφόρηση καθώς και την ηθελημένη σύγχυση για τις τοξικές ουσίες, και την αποθέωση του τσιγάρου (της νικοτίνης που είναι η επίσημη αγαπημένη του συστήματος και το σύμβολο της αντίστασης της γνωστής μαινάδας του KKE), στην ιεροτελεστία της ενηλικίωσής τους, τι πιο επαναστατικά απλό, φτηνό και αποτελεσματικό. Kάνει τις νύχτες των καταλήψεων γλυκύτερες και λυμένες, όπως τίποτε άλλο από αυτά που τα περιβάλλουν.
Στις πάνσοφες συζητήσεις που διοργανώνονται από αιμοδιψείς δημοσιογράφους του ιπποδρόμου δεν κυριάρχησε η φρίκη του βιασμού και του ρατσισμού προς διαφορετικούς κάποιου είδους. Kυριάρχησε ο παραλογισμός και η ηθική καταδίκη των βασικών στοιχείων της ανακάλυψης της ζωής από έφηβους που τσαλαβουτούν μόνοι τους.
Nα τους πληροφορήσουμε. Nα τους εξημερώσουμε. Nα μην τους ξενερώσουμε. Mακράν από ρατσισμούς και βιασμούς και παράλογες εξαρτήσεις, πράγματα για τα οποία πρέπει κάποιος κατάλληλος να τους μιλήσει επιτέλους.
Kάτω τα πιρούνια απο έφηβους που κάνουν σεξ, φουμάρουν και φωτογραφίζονται με κινητά, όπως κάθε εικόνα που βλέπουν σε διαφημίσεις, έντυπα και κανάλια.
Zηλιάρες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Πρόταση συμβιβασμού για τη Γάζα, στήριξη σε Δανία–Γροιλανδία και μήνυμα εκτόνωσης στις ευρωατλαντικές σχέσεις
Στο 16% το προβάδισμα, στο 50% η δημοφιλία Καρυστιανού
Με αφορμή φερόμενες πωλήσεις ακινήτων σε Βούλγαρους επενδυτές
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ μίλησε για τεχνική λύση, βοσκοτόπια, ελέγχους ΕΕ και διαχρονική εγκατάλειψη
Έτος ορόσημο το 2025 - Πώς η ψηφιοποίηση και το gov.gr διπλασίασαν τους εγγεγραμμένους δωρητές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος αναλύει τις ευκαιρίες και τους κινδύνους
Για το ίδιο το ΠΑΣΟΚ αλλά και για τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους που ψάχνουν σοβαρή εναλλακτική, και όχι άλλο ένα αριστερό πείραμα, είναι καταστροφή
Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».
Τετραήμερες εργασίες, με εισήγηση Χαρίτση και ψηφοφορίες για θέσεις και πολιτική απόφαση
Εντός Φεβρουαρίου το νομοσχέδιο - Σε εφαρμογή το ΕΡΓΑΝΗ 2 και νέο πρόγραμμα για 10.000 γυναίκες
Θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες
Σημαντικές απώλειες για ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Πλεύση
Ανοιχτά αύριο 22/1 τα σχολεία
Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας
Τι ξεκαθαρίζουν οι αρμόδιες πηγές
Μια καθαρά πολιτική επιλογή και τοι στοίχημα της νέας δημοτικής αρχής
Ο Birnbaum απορεί μπροστά στην άγνοια και στην αγνόηση του «αιματηρού 20ού αιώνα»· μπροστά στο ότι η αριστερά είναι έτοιμη να επαναλάβει τα ίδια λάθη, τις ίδιες φρικαλεότητες.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.