Τσιάρας: Η Πολιτεία δεν μπορεί να λειτουργεί με εμμονές - Περιμένουμε την απάντηση των αγροτών
Οι δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση κυβερνητικών στελεχών με εκπροσώπους των αγροτών, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αντιπροεδρία της κυβέρνησης, στο Μποδοσάκειο Ίδρυμα.
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Τσιάρας έκανε δηλώσεις μετά τη συνάντηση, λέγοντας ότι υπήρξε επικοινωνία με τους αγρότες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα μπλόκα. Όπως τόνισε, τέθηκαν εκ νέου οι προϋποθέσεις που έχουν διατυπωθεί από την πρώτη στιγμή, προσθέτοντας ότι πλέον αναμένεται η απάντηση των αγροτών. Παράλληλα, σημείωσε πως κανείς δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια, υπογραμμίζοντας ότι η ελληνική πολιτεία δεν μπορεί να λειτουργεί με λογικές εμμονών, εγωισμών ή πεισμάτων.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Τσιάρα
«Υπήρξε επικοινωνία με τους αγρότες που αυτή την στιγμή βρίσκονται στα μπλόκα. Ξανά έθεσε όλα αυτά τα οποία έχουν τεθεί ως προϋποθέσεις από την πρώτη στιγμή και βεβαίως από όσο γνωρίζω θα περιμένουμε την δική τους απάντηση.
Από εκεί και πέρα επαναλαμβάνω κανείς δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια, ούτε από την άλλη πλευρά η ελληνική πολιτεία μπορεί να λειτουργεί μέσα από μια λογική θα έλεγα, εμμονών, εγωισμών, πεισμάτων. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε, ότι όλοι προσπαθούμε για το κοινό καλό και για την πατρίδα μας και για την κοινωνία.
Όχι μονό για την κυβέρνηση αλλά για όλους τους ανθρώπους. Είναι το πως θα κρατήσουμε ζωντανό όλο τον πρωτογενή τομέα, μέσα από επιλογές, οι οποίες θα συμβάλλουν και στην βιωσιμότητα και στην ανθεκτικότητα του».
Στη συνάντηση μετείχαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Τσιάρας, οι υφυπουργοί Χρήστος Κέλλας και Γιάννης Ανδριανός, ο υφυπουργός Οικονομικών Θάνος Πετραλιάς, καθώς και οι διοικητές της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής και του ΟΠΕΚΕΠΕ Ιωάννης Καβαδάς. Παρών ήταν και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.
Παρόντες ήταν εκπρόσωποι από τα 14 αγροτικά μπλόκα που συμμετείχαν και στη χθεσινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Οι ανακοινώσεις των κομμάτων και το μήνυμα του πρωθυπουργού
«100% τηλεδιοίκηση το καλοκαίρι του 2026»
«Συνεχίζω τις επαφές με ηγέτες της περιοχής» τονίζει ο πρωθυπουργός
Αντίστροφη μέτρηση για αυξήσεις σε επιδόματα και κλαδικούς μισθούς
Σε μια δημοκρατία η εναλλαγή επιτυγχάνεται όταν πείθεις ότι μπορείς να κυβερνήσεις καλύτερα. Μέχρι στιγμής, ο καταγγελτικός λόγος, όσο έντονος κι αν είναι, δεν καταφέρνει αυτό το άλμα.
H Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό με συμμάχους και εταίρους σύμφωνα με τον υπουργό
Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν σταματάμε, η προστασία της δημόσιας υγείας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Το ελληνικό πανεπιστήμιο ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου παραμένει δέσμιο του κράτους μαζί με όλη τη συμπαρομαρτούσα γραφειοκρατία
«Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί» αναφέρει το Υπουργείο
«Να σταματήσουν αυτά τα άθλια ‘τηλεδικαστήρια'», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Υποδεχόμαστε τη θλιβερή επέτειο δείχνοντας τον σεβασμό που της αρμόζει», σημειώνει ο πρωθυπουργός
Η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τα τρία χρόνια από το δυστύχημα
Kαταβάλλονται 73 εκατ. ευρώ σε 87.640 δικαιούχους – Αναλυτικά όλα τα ποσά
Οι τομείς που μπορούν να καθορίσουν το παραγωγικό μέλλον της χώρας
Καλεί τους Έλληνες πολίτες να κάνουν μόνο τις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις
Η δημοσιογράφος καταγγέλλει στοχοποίηση μετά από άρθρα κριτικής και αναφορές στη Χαμάς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.